Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, számotokra vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra vonzó lenne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

(Nem magamról írok)

Külső :

Félhosszú sötéthajú. Barna börű (jár szoláriumba), kicsit van rajta fölösleg de normális szinten, "van rajta mit fogni". Magas, igényes, jó parfümmel, szép körmökkel. Fekete keretes szemüveget hord, de néha kontaktlencsézik. Mindig sminkeli magát, bár néha túlzásba viszi egy egyszerű hétköznapon is.

Belső:

Végtelenül kedves, mindig mosolyog, mindig segítőkész, mindenben a szépet és a jót keresi. Könnyen zavarba jön, de aranyos módon reagálja le. Közvetlen az emberekkel, de sokszor inkább csendes. Kicsit gyerekesen reagál dolgokra, rácsodálkozik mindenre. Viszont eléggé szeret alkoholt inni, és ennek hangot is ad, nagyon szeret hétvégente a barátaival iszogatni, bár nem a sárga földig. Nagyon szeret lelkizni és az emberi érzésekről beszélni, bár néha túlzásba is viszi. Okos, szeret olvasni, de nem az a tipikusan komoly lány fajta. Kicsit önbizalomhiányos, nem mindig áll ki magáért, inkább elvicceli a dolgokat, jobban szereti a békét maga körül.

Kicsit feminista beállítású, nem szeretne gyereket, és nem várja el hogy egy férfi tartsa el.

Nagyon fontos neki a szex, nincs számára tabu téma szex téren.

Egzisztencia :

Van egy munkahelye ahol irodán dolgozik, van egy kb 1 millió ft-ot érő autója, viszont lakása nincsen. Nincsenek nagyon komoly emberi vagy üzleti kapcsolatai, nem érdekli a pénz. Viszonylag szegényebb családból származik.

Így első "hallásra" nektek mennyire szimpatikus egy ilyen kaliberű lány?

2022. aug. 16. 17:11
A kérdező szavazást indított:
Vonzó lenne, szeretem az ilyen lányokat
Vonzó lenne, bár más típusú nők az eseteim
Semleges
Nem lenne vonzó, nem ilyet keresek
29 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
részemről valószínűleg a megcsinált (szolizott-sminkelt) külsőn és a gyerek terveken bukna a dolog.
2022. aug. 16. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Es te vagy a ferfi,aki ir?
2022. aug. 16. 17:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A szolis mindg sminkel mukormozik fele nokkel nincsenek ji tapasztalataim ha esetleg cigizik is plane.

A belső mar joval tetszetosebb de szexualisan valoszinuleg nem lennek neki eleg.

Osszesegeben pozitiv képet ad ki, es szivesen lennek barat baratja mert nagyon jo embernek tunik.

2022. aug. 16. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Igazabol leirtad mennyire jo ember, erre mindenki leszavazza, na ennyit a ferfiakrol es a kulso nem szamit
2022. aug. 16. 17:43
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
58%

Szeretem a fehér nőket. Szoli f@szsàg. Smink, ekkora mértékben szintén off.

Belső: okos, de hülye. Alkoholista.

Mi jó van nekem ebben?

2022. aug. 16. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:
36%

Képpel könnyebb lenne eldönteni. :D

A leszavazás meg érthető, mert pusztán a leírtak alapján lenne pár nézeteltérésem a leányzóval.

2022. aug. 16. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
12%

#5 veled is csak eggyel tobben lettunk

Ferfiaknak innen is latszik szart se szamit a belso, lehetsz te jo ember….es azert, mert valaki iszik, meg nem nem alkoholista….nem tudom mi a hulye benne?

Szoli, smink szubjektiv, biztos neked is van olyan szokasod, tulajdonsagod,ami mas szerint faszsag, na es akkor te minek kellesz valakinek?

2022. aug. 16. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:
42%
A szoláriumozott bőr nem tetszik de ez csak részletkérdés. Ami engem megfogott a leírásban az a segítőkészség és a pozitív életszemlélet. Tele van az ország megkeseredett szaréletű önző irígy nyomorultakkal akik mindenben a rosszat keresik meg azt hogy kinek hogy tehetnek alá. Ha valaki meg tud maradni normális embernek ebben az elb@szott közegben az egy kincset érő személy akinek a társaságát nagyon meg kell becsülni. A leírásból az derül ki hogy ez a nő is megbecsüli az emberi kapcsolatait, a barátságot nagy értéknek tekinti, ez azt mutatja hogy helyén van az értékrendje. Említve van a leírásban hogy van egy kissé gyerekes oldala is, ezzel nincs baj ha a pozítív dolgokat hozta magával a gyermeki létből. Az érzéseket tudni kell megfogalmazni és merni kell elmondani,a mai rideg világban hatalmas pozitívum ha valaki erre képes. Az alkohollal nincs gond szerintem ha nem annak él az ember hogy igyon. Egy borkóstoló egy csodaszép helyen maradandó élményt jelent és gasztronómiai élményt nyújt. Én legutóbb Egerben voltam a Gróf Butler borászatnál kóstolóval egybekötött koncerten, csodás panoráma, jó zene, jó borok, az antialkoholisták nem tudják hogy mit hagynak ki. Az hogy fontos neki a szex az is azt erősíti hogy ez a nő ki akarja élvezni az életet fenékig, gátlások nélkül. Senki nem akar egy prűd fapinát maga mellé viszont egy magas szexuális kultúrával megáldott nőhöz átlagon felüli szexuális kultúrával rendelkező férfi passzol. Az egzisztencia rész szerintem attól függ hogy hány éves az illető. Mások a reális elvárások egy 25 vagy egy 45 éves embernél ebben a tekintetben. Mivel a szülei nem gazdagok így mindent magának kell megoldania az életben, ha helyt tud állni a mindennapok kihívásaiban az erős jellemre utal. Szerintem összességében nagyon szerethető személyiségre utalnak a felsoroltak, én biztosan boldog tudnék lenni egy ilyen barátnő mellett.
2022. aug. 16. 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon!
2022. aug. 17. 09:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak havernak, mert jófejnek tűnik, de nem olyan lány akivel járnék.
2022. aug. 17. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!