Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet "túlélni" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet "túlélni" egy tavkapcsolatot? Kb 130 km távolságra lakunk egymástól,kb 1.5 hete beszélgetünk online, még nem találkoztunk. Mindketten sokat dolgozunk.

Figyelt kérdés
Azt írta hogy idővel (pár hónap vagy előbb)ideköltözne a városba ahol lakok. De addig sajnos ritkán tudunk,tudnánk találkozni. Olyan kedves,rendesnek tűnik. Olyan jó vele beszélgetni.
2022. aug. 13. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minél hamarabb találkozni kell, addig nagyon korai ilyeneken gondolkozni. Ilyenkor még mindenki kedvesnek és rendesnek tűnik, főleg másfél hét után.
2022. aug. 13. 14:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nehéz összehozni. Sokat dolgozunk. Nekem van 2 gyerekem is.
2022. aug. 13. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem távkapcsolat ez egy illuzió. Az ilyet úgy lehet túlélni, hogy nem ábrándozol. Ha meg lesz belőle valami megoldjátok, ha nem akkor nem akartátok eléggé. De az azért hozzátartozik, hogy a távkapcsolatok 99% nem vezet sehova.
2022. aug. 13. 16:07
 4/6 anonim válasza:
- Szerele! Őszinteség! Becsület! 1600km-t is kibír, tapasztalatból írom!
2022. aug. 13. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk működik,sokkal nagyobb távolsággal (10.000 km), két éve. Sokat dolgozunk, de teljesen máshogy, vállalkozó vagyok, folyamatosan dolgoznom kell, a páromnak viszont sokszor van, hogy napokig, néha hetekig nincs különösebb dolga, viszont amikor dolgozik, akkor akár több hónapig nincs más, csak a munka.

Plusz nálam is van két gyerek.

Nem mondom, hogy könnyű, de megszoktuk. Az elején pont a távolság miatt nem is vettük ezt komolyan, egy nyaralóhelyen találkoztunk, eszemben sem volt annál több időre tervezni, de amikor már mindketten otthon voltunk, elkezdtunk egyre többet beszélgetni, és összejöttünk.

A párom jön ide, amikor tud, néha én is megyek hozzá, de az azért jóval ritkább. Szeretnénk majd összeköltözni, de erre még várnunk kell.

2022. aug. 13. 23:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap találkoztam vele. :)
2022. aug. 16. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!