Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az furcsa ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az furcsa ha valaki kb egy hét netes ismerkedés után azt mondja hogy imád? Többször is írta. Még sosem találkoztam vele. 2x beszéltem vele videón. Nagyon kedves férfinak tűnik. Csak messze lakik így még nem tudtunk találkozni.

Figyelt kérdés
Ő is, én is sokat dolgozunk, nehéz összehozni a találkozót sajnos így. Majdnem egy idősek vagyunk,30-40 év között vagyunk. Olyan jó vele beszélgetni, irogatni.
2022. aug. 12. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet ezt beteg módon is mondani meg nem is. Én pl. szoktam használni így, ha a másik személy már sokadjára mondd valami olyat amiben nagyon egyetértünk.
2022. aug. 12. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én olyat is ismerek, akinek ez kb szava járása, semmi komoly nincs mögötte.

Egyik ilyen pl: sokat szoktam rendelni, aztán egy idő után összebarátkoztunk a gls futárral és volt többször volt olyan, hogy kért tőlem 1-2 szál cigit, mert épp nem volt nála, aztán amikor odaadtam instant benyögte, hogy “jaj köszi, imádlak”. :D

2022. aug. 12. 22:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha nem ez a szava járása és komolyan mondja, akkor menekulj.
2022. aug. 13. 01:09
 14/16 A kérdező kommentje:
13as: ezt honnan tudom meg?
2022. aug. 13. 06:24
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Mennyire mondja komolyan. Pl. apróságokra is monja, hogy imádlak? Arra gondolok, amikor egy picike szívességet tesz valaki a másiknak, és félig viccesen azt mondja, hogy imádlak.

2022. aug. 13. 13:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Sokszor írja hogy imád. Kb 1.5 hete beszélgetünk.
2022. aug. 13. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!