Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt szerintetek hogyan lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt szerintetek hogyan lehetne jól lezárni?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hónapja megismerkedtem egy fiúval párszor találkoztunk, de mindketten tudtuk, hogy csak alkalmi a dolog, mert ő külföldi és csak röviden volt itt. Az együttléteink viszont intenzívebben alakultak érzelmi szempontból mint ahogyan szerintem bármelyikünk is várta volna, szóval hiába utazott el kapcsolatban maradtunk. Azóta is folyton beszélünk csak így üzenetek szintjén, ami kicsit nehéz nekem, mert egyrészt persze jól esik, hogy megmaradt a kölcsönös érdeklődés, de másrészt frusztrál, hogy az egész csak lóg a levegőben és közben a figyelmem egy jelentős részét leköti. Beszéltünk róla, hogy nyár végén esetleg tudnánk újra találkozni, de ez is elég képlékeny.

Szerintetek hogyan kommunikáljam felé, hogy így vagy úgy de szeretnék véget vetni ennek a helyzetnek? Az a baj, hogy úgy érzem, hogy mivel az egész ilyen futó kalandnak indult ezért nem várhatok semmit és ez megnehezíti kicsit helyzetet, de másfelől viszont úgy gondolom, hogy hogyha valaki már egy hónapja napi szinten folyamatosan keres és érdeklődik akkor azért mégis megér annyit a szituáció, hogy normálisan le legyen kommunikálva, hogy kiben mi van. Szerintetek hogyan kezdeményezhetnék beszélgetést erről?

2022. aug. 9. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát hány évesek vagytok? Azt nem írtad.
2022. aug. 9. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Mondd meg neki, hogy mivel tudod ennek komoly folytatása nem lesz, leszeretnéd végleg zárni. Szép és jó volt, de a távolság miatt ennek vége.
2022. aug. 9. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Hát ez egy ilyen többalkalmas szexelgetés. Kapcsolatnak nem nevezném - komolytalanok az ilyen "távegyüttlevések". Ő Magyarországra fog költözni? Vagy te mész utána? Ha egyikőtök sem lép a másik felé komolyabban, akkor megmarad ilyen "ha erre jársz, ugorj már be egy dugásra" viszonynak.
2022. aug. 9. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

Ez körülbelül tini kategória ha nem tudod hogyan beszéld meg vele.

Szépen egyenesen, ennyi.

2022. aug. 9. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia Sanyi,

kérlek ne folytassuk ezt a rendszeres beszélgetést, mert sajnos érzelmileg megérintettél és így nem tudok tovább lépni. Köszönöm a megértésedet

2022. aug. 9. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Mégis mit akarhat egy férfi, ha nem akar komolyabban elköteleződni? Maximum barátság extrákkal.
2022. aug. 9. 13:18
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindketten 20 körül vagyunk.

Igen, tudom, hogy az lenne a legkézenfekvőbb ha egy az egyben így ezt elmondanám neki, eddig csak azért hezitáltam, mert ezalatt az idő alatt végig nagyon érdeklődő meg kedves volt és igyekezett, hogy fentmaradjon az állandó kommunikáció, ami nagyon meglepett, mert elsőre magátólértetődőnek tűnt, hogy ez csak annyi volt és kész.

Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy benne mi van, mert gondolom azért ennyi időt ő sem fektetett volna az egészbe ha nem érezné, hogy nehéz elengednie a dolgot.

2022. aug. 9. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Leírni neki, hogy Te nem vagy alkalmas a távkapcsolatra és hiába érezted magad vele jól, tehernek élsz meg egy ilyen jellegű kapcsolatot.

Ez tényleg alkat kérdése. Akik kevésbé fizikális emberek és a beszéd útján jobban tudnak kapcsolódni, azoknak szokott működni. Más ezt fel sem fogja sokszor, hogy hogyan lehetséges ez, de ez pusztán lelki alkat kérdése.

2022. aug. 10. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!