Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek én is írhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én is írhatok neki vagy inkább engedjem el a dolgot?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már jó ideje beszélünk, mindig ő írt először el is hívott randizni amire én igent mondtam. Teljesen jó volt minden, sokat beszélgettünk, nem volt az a bizonyos kínos csend sem, nevettünk olyan volt mintha évek óta ismernénk egymást. Haza kísért és elköszönésnél megcsókolt. Na nekem ez a csók hirtelen jött, nem gondoltam hogy megcsókol majd és hát kicsit megszeppentem nem úgy viszonoztam ahogy kellett volna. Mondtam is hogy ez így picit gyors volt és hogy majd beszélünk. Azóta nem írt. Ez 4 napja volt. Szerintetek van esély hogy ezek ellenére tetszek neki és írhatok neki vagy nagyon beégettem magam ezzel a csók dologgal és inkább engedjem el a srácot?
2022. aug. 7. 23:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Elég gyanús h emiatt lelépett. :D Nem jött be a gyors kufirc.. :D
2022. aug. 7. 23:13
 2/20 anonim ***** válasza:
54%
Ha gondolod, kérdezz rá, hogy szeretné-e folytatni az ismerkedést. Veszíteni valód nincs igazából. De igenis mondja ki, ha el akar utasítani.
2022. aug. 7. 23:15
 3/20 anonim ***** válasza:
58%

A srác eddig tepert, írkált minden nap, kezdeményezett, te nem csináltál semmit. Majd a csóknál elutasítottad, lekoptattad, azóta is sz-rsz a fejére, pedig azt mondtad majd beszéltek.

Na vajon miért nem ír?

2022. aug. 7. 23:23
 4/20 anonim ***** válasza:
Írj neki, beszéljétek meg. Tényleg nincs veszítenivalód.
2022. aug. 7. 23:45
 5/20 anonim ***** válasza:

Most kezdeményezd te az írást vslami teljesen más témával mint ez a csók! Ha visszaír az írásából amúgy is észreveszed ,hogy most akar e még vmit vagy sem. Ha meg bizonytalan vagy kérdezz rá.

Amúgy lehet kicsit úgy érzi hogy beégett a "nyomulással".

2022. aug. 8. 06:11
 6/20 anonim ***** válasza:
60%

Ha valakit visszautasítasz, nem viszonzod a közeledését, biztosan nem fog olyan hévvel közeledni mint korábban. Úgy vélem, hogy a történtek után egyértelműen nálad van a labda, neked kell lépni.

A helyedben próbálnék kezdeményezni egy találkozót, meg kell beszélni a történteket és a lehető legőszintébbnek lenni. Ha cikinek érzed akkor is. Ha hitelesen tudod elmondani neki, hogy jó érzés volt de megijedtél akkor meg fogja érteni, ha nem győzöd meg, akkor ott helyben kiderül, mert egy ölelés után nem fogod többet látni.

Azzal nincs semmi baj szerintem ha arra kéred, hogy kicsit lassítson a tempón, de ha egy szerinted egy csók túl gyors egy randi végén, akkor nem biztos, hogy a srác erre tekintettel lesz.

2022. aug. 8. 08:08
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Ne hallgass azokra a női válaszolókra, akik kezdeményezésre buzdítanak! Nem tudnak gondolkodni egy férfi fejével!

Igenis jól tetted, hogy első alkalommal nem engedtél mindent! Anélkül, hogy bármit is megismertetek volna egymásból, bármit is mértél volna… ! Ráadásul nagyon cukin reagáltad le a helyzetet! Ha ezek után nem lépett akkor

1: csak arra kellettél volna, ami nem jött be

2. Lúzer a csávó, akitől jó ha hamar szabadulsz, mert az első utcai konfliktusnál is kereket old.

Ha 4 napig nem jelentkezne, akkor megírnám, hogy sajnos lemaradt a lehetőségről, száz másik udvarló kopogtat az ajtódon..! ( akkor is ha nincs így 😉)

2022. aug. 8. 10:08
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az utolsóra ne hallgass:-) Nem lehet ennyiből megállapítani, hogy csak szex lett volna-e. Általánosan nem korai első randin a csók, természetesen bárkinek jogában áll visszautasítani, ha annak érzi. Persze, sok férfi nyomul akkor is, ha nem épp randihelyzet van, és már százszor vissza lett utasítva, de nem húzható rá mindenkire ez a viselkedés, lehet, hogy a fiú tényleg visszarettent. Szerintem ez az a helyzet, ahol érdemes a nőnek írni, és nem várni királykisasszonyként, hogy a másik törje magát. Mivel csekély ismeretség, az 5-össel értek egyet, nem kell mély beszélgetés, lelkizés a történtekről, írj rá valamivel, hogy tudasd, folytatnád az ismerkedést!
2022. aug. 8. 13:24
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

6 vagyok és férfi és 45 éves

Ha te valakit visszautasítasz és azt mondod neki, hogy számodra ez a tempó túl gyors és majd beszéljünk, vagy majd beszéljük meg, akkor miért is kéne a srácnak jelentkeznie? Ha valaki kezdeményez és visszautasítjuk, akkor a következő lépés annál van aki ezt megtette, ha meggondolja magát akkor ezt jelzi a másik fél felé, ha sokat vár akkor könnyen úgy járhat, hogy a másik fél közben továbblépett. Nem kell trükközni, meg mellébeszélni, ha túl gyorsa volt a tempó akkor meg kell mondani, a másik fél eldönti hogy erre tekintettel akar-e lenni vagy továbblép és keres olyat aki jobban megfelel az igényeinek. Egy csók az nem szex, nem keverendő össze!!! Nekem nem volt olyan randi az életemben ami jól sikerült és ne csókkal búcsúztunk volna. Ami nem jól sikerült ott a partner vagy én világosan jeleztük, hogy nincs meg a kölcsönös szimpátia és békességben elköszöntünk.

2022. aug. 8. 13:40
 10/20 anonim ***** válasza:
9-es…. Nem utasította vissza, csak megszeppent! Ha ezek után lelép egy pasas, akkor nem kár érte! Már kihalt volna az emberiség, ha mindenki így gondolkodna, mint te!
2022. aug. 8. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!