Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért oktat ki rendszeresen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért oktat ki rendszeresen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác akinek tetszem, nagyon sokat beszélget velem, de mindenbe "beleokoskodik". Diplomás, értelmes, de nagyon butának érzem magam mellette..engem nem érdekel a politika, munkahelye stb. ő meg mindig felhoz egy-egy hasonló témát, de regényt lehetne írni belőle. Már mondtam neki hogy annyira nem értek hozzá és nem szeretek erről beszélgetni, de mindenhez nagyon komolyan áll hozzá és ha nekiáll egy témának nem lehet leállítani vagy elterelni. Az elején nagyon szimpatikus volt, örültem hogy mindenről van véleménye, megosztja velem de most már sok. Nagyon feszengek mellette, egyoldalú lett a beszélgetés, hülyének érzem magam, teljesen elvette az önbizalmam. Tényleg ennyire buta vagyok? Mit tehetnék, hogy "felérjek" hozzá? Kezdjek el olvasni, utánanézni az aktuális dolgoknak? Úgy érzem már most kevés vagyok hozzá, pedig csak ismerkedünk.

2022. aug. 6. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek egymáshoz.
2022. aug. 6. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Eltérő szellemi szinten vagytok. Nem illetek össze.

Megpróbálhatod behozni a lemaradásodat, de ha téged nem érdekel a politika, a közélet, a tudomány, vagy akármi, amiről beszélni szokott, akkor kínszenvedés lesz minden diskurzus. Egyébként nincs ezzel semmi gond, szerintem. Mindenkit más foglalkoztat, más mozgat meg, de ha ennyire nem passzoltok, akkor kár erőltetni.

2022. aug. 6. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Az, hogy okoskodik, nem jelenti azt, hogy okos is. Volt pasim is monológot nyomott nekem a politikáról, hogy marpedig az úgy van és nem így. Az érveimet meg se hallgatta, csak nyomta a szöveget, ráadásul logika és következetesség nélkül.
2022. aug. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!