Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén 20-25 közötti Nők.Mivel tudnám kompenzálni azt hogy kicsi vagyok odalent(11)?Ne azt írjátok hogy nem a méret a lényeg legalább 3× belefutottam abba hogy hiába tetszem neki jól elvagyunk,kedves vagyok stb..dobnak a méretem miatt.?
En nokent azt mondanam hogy eloszor nyald ot elvezesig es utana a nonek a masodik menetnel mar amugyis minden mindegy :D szemelyes tapasztalat.
Es ez legyen minden alkalommal igy, vagy 69 elvezesig es utana 1 rendes menet.
Szoval elojatekot mindig told meg neki.
20 cm-nel nem volt kisebb farku pasim. A tobbit elkuldtem anelkul,h hozzanyultam volna.
Plasztikai sebeszhez menj mindenkepp es csinaltass nagyobbitast.
Őszintén, nem szimpatikus, hogy 20-25 éves nőkre szűrsz egy KÉRDÉS miatt is.
Azt írod, kezdesz kifutni az időből, közben 20-25 éves nőkkel ismerkedsz, akkor annyira még nem csúszhatsz ki az időből! Érdemes lenne reálisabban gondolkodni! Az mondjuk nem lenne rossz 0. lépésben! Az élet minden területén.
Engem mérhetetlenül zavar, hogy rossz a helyesírásod, nem használsz mondatközi írásjeleket. Ezzel leszűkíted a kört igénytelenebb nőkre. Nyilván ha valami ellen nem tudsz tenni, akkor olyan dologban fejlődj, amiben tudsz. Jellemben abban, hogy hogy viselkedsz az emberekkel. Ha csak a szexben tudsz gondolkodni, a szex nem csak a behatolásból áll. Tanulj meg jól nyalni, ujjazni, hozzá érni a nőhöz. Ahhoz kell valami mély tisztelet és odafigyelés. A karizma szexi. Fogalmam sincs, benned van e ilyen, vagy már full fusztrált és elégedetlen vagy, hogy nem vagy jó (szerinted). Nagyon kellemetlen, hogy ezen pörögsz, engem nőként nem hozna lázba, hogy méricskélsz, szorongsz, hogy mi a helyzet odalent, ami egy megváltoztathatatlan dolog (ha nem kezdesz el alternatív eljárások után kutatni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!