Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pro és kontra: fiatalabb lány (20 körüli) vs felnőtt nő közti különbség (35 körüli), miben melyik "általánosságban" szerethetőbb?
Nincs ilyen, mindenki önálló személyiség! Az, hogy te mit szeretsz, meg egyéni preferencia.
Ha te 15 év távlatában gondolkodsz, és ilyen kérdést felteszel, akkor gondolom éledben nem volt nőd. Hány éves vagy, milyen kapcsolatban az említett hölgyekkel? Az felmerült benned, hogy ők nem fognak feltétlenül szeretni?
Szerintem sincs ilyen. Én pont a két korosztály között vagyok, borított már ki húszéves és negyvenéves is ki a mérhetetlen hülyeségével, amihez ráadásul megrögzötten ragaszkodott.
Az embert az életben sok-sok apró behatás teszi azzá, aki. Van, aki korán szembesül sok dologgal, mert szembejön vele elég korán az életben és/vagy keresi is a lehetőséget rá azáltal, hogy nyitott, tanulékony. De van, aki egyszerűen nem tanul, kapjon rá bármennyi esélyt is, csak öregszik. És ahogy abban is különböznek az emberek, hogy hogyan és milyen ütemben öregszenek, úgy a mentális fejlődésben is.
Számomra az a szerethetőbb (bár nő vagyok és nem számít a véleményem), aki leszokik arról, hogy azt gondolja, körülötte forog a világ és megtanulja szeretni és befogadni a többieket. Sok nő erre nem képes, ezért nem is jó a kapcsolatom a többséggel. A fiatalabbak versengeni akarnak és megfelelni minden áron, illetve lenézik azt, aki ezt már megunta, az idősebbek pedig sok esetben vergődnek ahelyett, hogy a saját potenciáljukat kihasználnák és saját életet építettek volna ahelyett, hogy húszasnak képzeljék maguk. Nem mondom, utóbbiban szerepet játszik a társadalom is, a fiatalság esztelen fetisizálásával, de attól még individuális szinten katasztrófa.
26n
A 20-onéves még lehet, hogy pár évig egyetemre vagy fősulira jár, valószínű nem tudja eltartani magát.
De mint ember lehet olyan mint a 35.
A 35-nek meg lehet annyi esze mint egy 20 évesnek.
Számomra a lényeg hogy 37 évesen nem jönnék össze 20 évessel akinek havonta évente minden megváltozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!