Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak egy olyan férfiről, aki izzadtan jön a
randira?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, nagyon meleg van. Igen, a buszon nem működik a légkondi. De nem mindegy, hogy randi előtt mondjuk lezuhanyzol és akkor a friss izzadtság még el tud párologni, esetleg kicsit be is illatosítod magad, vagy egyből a munkahelyről esel be átizzadt pólóban szabadkozva. Egész este húzódoztam tőle, mert hát, szóval, büdös volt. A cipője koszos, a ruhái agyonmosottak. Már a második randink volt, elsőre szimpatikusnak tűnt, de ez kész csalódás volt.
Ha elsőre szimpatikus volt, akkor most lehet tényleg csak nagyon elcsúszott az idővel. Mondjuk izzadasgátlót, meg fél flakon dezodort magára fújhatott volna előtte.
2022. aug. 3. 18:20
4/13 anonim válasza:
Ha tudom, hogy izzadok, akkor a randit úgy beszélem meg, hogy legyen időm zuhanyozni előtte. A cipője is gondolom nem reggel óta lett koszos. Ha meg már a második randira is agyonmosott cuccokban megy, akkor képzeld el, hogy egy fél év múlva hogyan jelenne meg veled valahol.
Ezen nincs mit gondolkodni.
2022. aug. 3. 18:22
5/13 anonim válasza:
Jogos a nemtetszésed, egy randin tisztán, ápoltan, nem elnyűtt ruhában kellene megjelenni. A két találkozótok mérlege szerint döntsd el, hogy adsz-e neki még egy esélyt.
2022. aug. 3. 18:24
6/13 A kérdező kommentje:
4-es én is pont így gondolom. Ha valaki bejön, akkor kicsit jobban készülök a randira és nem munkából esek be a legigénytelenebb cuccaimban. Hanem mondjuk egy órával későbbre teszem és hazamegyek átöltözni, lezuhanyozni. Nincs mit gondolkodni szerintem sem.
2022. aug. 3. 18:24
7/13 anonim válasza:
Jól érezted magad amúgy az első randin a társaságában? Mert ha igen, akkor ezen simán lehet változtatni ha összejöttök. Én adnék még egy esélyt neki, ha amúgy szimpatikus.
2022. aug. 3. 18:35
8/13 anonim válasza:
Igen, szerintem is igénytelen, és inkább taszító, mint vonzó.
Nincs mit szépíteni, tipli.
2022. aug. 3. 18:54
9/13 anonim válasza:
Elmehedsz előtte zuhanyozni 50 000 szer előtte , mire odaérsz lehet hogy patakokban fog csorogni rólad a víz.
Célszerű olyan napszakok választani , ahol nem olvadsz a betonra.
Mondjuk amikor legutóbb randira mentem:
Előtte zuhany
Előtte fogmosás
Új volt a ruhám
Új volt a cipőm
Parfüm alap.
Borotvàlkozàs alap.
Üdv,
Egy erősen izzadós férfi
2022. aug. 3. 19:02
10/13 anonim válasza:
Ahhoz is sok ész kell ám, hogy 40 fokban randizzatok...
És nem, nem minden ember egyforma.
Vannak hihetetlen módon izzadósak, de gondolom erről kérdező fingod nincs.
Igazság szerint a legjobb amit tehetsz, hogy megkíméled magad a sráctól, és hagyod élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!