Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoljak egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak egy olyan férfiről, aki izzadtan jön a randira?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, nagyon meleg van. Igen, a buszon nem működik a légkondi. De nem mindegy, hogy randi előtt mondjuk lezuhanyzol és akkor a friss izzadtság még el tud párologni, esetleg kicsit be is illatosítod magad, vagy egyből a munkahelyről esel be átizzadt pólóban szabadkozva. Egész este húzódoztam tőle, mert hát, szóval, büdös volt. A cipője koszos, a ruhái agyonmosottak. Már a második randink volt, elsőre szimpatikusnak tűnt, de ez kész csalódás volt.
2022. aug. 3. 18:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kérdésed?
2022. aug. 3. 18:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Hogy egyetértetek-e velem, hogy ez igénytelen?
2022. aug. 3. 18:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha elsőre szimpatikus volt, akkor most lehet tényleg csak nagyon elcsúszott az idővel. Mondjuk izzadasgátlót, meg fél flakon dezodort magára fújhatott volna előtte.
2022. aug. 3. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Ha tudom, hogy izzadok, akkor a randit úgy beszélem meg, hogy legyen időm zuhanyozni előtte. A cipője is gondolom nem reggel óta lett koszos. Ha meg már a második randira is agyonmosott cuccokban megy, akkor képzeld el, hogy egy fél év múlva hogyan jelenne meg veled valahol.

Ezen nincs mit gondolkodni.

2022. aug. 3. 18:22
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Jogos a nemtetszésed, egy randin tisztán, ápoltan, nem elnyűtt ruhában kellene megjelenni. A két találkozótok mérlege szerint döntsd el, hogy adsz-e neki még egy esélyt.
2022. aug. 3. 18:24
 6/13 A kérdező kommentje:
4-es én is pont így gondolom. Ha valaki bejön, akkor kicsit jobban készülök a randira és nem munkából esek be a legigénytelenebb cuccaimban. Hanem mondjuk egy órával későbbre teszem és hazamegyek átöltözni, lezuhanyozni. Nincs mit gondolkodni szerintem sem.
2022. aug. 3. 18:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól érezted magad amúgy az első randin a társaságában? Mert ha igen, akkor ezen simán lehet változtatni ha összejöttök. Én adnék még egy esélyt neki, ha amúgy szimpatikus.
2022. aug. 3. 18:35
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

Igen, szerintem is igénytelen, és inkább taszító, mint vonzó.

Nincs mit szépíteni, tipli.

2022. aug. 3. 18:54
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

Elmehedsz előtte zuhanyozni 50 000 szer előtte , mire odaérsz lehet hogy patakokban fog csorogni rólad a víz.

Célszerű olyan napszakok választani , ahol nem olvadsz a betonra.

Mondjuk amikor legutóbb randira mentem:

Előtte zuhany

Előtte fogmosás

Új volt a ruhám

Új volt a cipőm

Parfüm alap.

Borotvàlkozàs alap.

Üdv,

Egy erősen izzadós férfi

2022. aug. 3. 19:02
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

Ahhoz is sok ész kell ám, hogy 40 fokban randizzatok...

És nem, nem minden ember egyforma.

Vannak hihetetlen módon izzadósak, de gondolom erről kérdező fingod nincs.

Igazság szerint a legjobb amit tehetsz, hogy megkíméled magad a sráctól, és hagyod élni.

2022. aug. 3. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!