Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkó az a férfi aki fel sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó az a férfi aki fel sem ajánlja hogy meghív egy italra (koncerten)?

Figyelt kérdés
Vagy ez ma már megszokott és én vagyok régimódi
2022. aug. 2. 09:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Ha akarna tőled valamit, meghívna. Legalábbis engem ilyen helyeken mindig meghívnak, ha ismerkedni akarnak. Vagy nagyon spúr a pasi, de azt jobb is, ha hagyod.
2022. aug. 2. 09:57
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
Miért hívjon meg téged, ha az ital után úgyis lelépnél?
2022. aug. 2. 10:00
 3/13 anonim ***** válasza:
37%

Volt már, aki tényleg így reagált, vagy csak provokálni próbálod a népet? Én mindig szívesen elfogadtam a meghívást és egy pasi ismerősömtől sem hallottam soha, hogy így elhajtották volna. Még ha nem is tetszik az illető, akkor is csak annyit mondom, hogy nem, köszi.

2022. aug. 2. 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Nyilván túloztam ezzel a szöveggel, de nagyon is van alapja. A bunkó elutasítás nem csak elvétve és nem csak bunkó férfiakkal fordul elő. Nem tudom, mikor alakult ez így, de ma már menőnek, viccesnek számít, ha egy lány tapló módon küldi el a férfit. Nem kéne csodálkozni, hogy a férfiak visszavettek.
2022. aug. 2. 10:10
 5/13 anonim ***** válasza:
30%
#5 max. azok a férfiak vettek vissza, akiknek nincs sikerük a nőknél. Mondom, engem mindig meghívnak, vár azok jóképű pasik szoktak lenni, nem gyakran hajtják el őket, az biztos.
2022. aug. 2. 10:15
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Ami azt jelenti, hogy a nők nem éreznek késztetést visszavenni az alpáriságból, mert aki tetszik nekik, az úgysem érintett. Aki meg nem tetszik...az ezek szerint megérdemli, hogy úgy beszéljenek vele, mint egy kóbor kutyával, amiért meg merészelt hívni egy italra.
2022. aug. 2. 10:20
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Miért mi vagy te? Itatóskocsi?
2022. aug. 2. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

már mért kéne téged meghívni, egy vadidegent egy fos koncerten? nem értem.

oda alapvetően zenét hallgatni mennek...

vagy ennyire csóró vagy?

ma már a nők is tudnak pénzt keresni, egyenlőség van

2022. aug. 2. 17:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor szoktam le a meghívásról amikor sok csaj csak "meghívatta" magát, de még öt percet sem volt hajlandó rám vesztegetni hogy elmondjam amit akarok. Sok rossz tapasztalatom volt de természetesen nem mindenki volt ilyen. Az arány volt rossz.
2022. aug. 4. 11:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Haverom akinek sose volt csaja és nagy kocka, elment életében 1-szer ilyen Morrison's féle helyre. Odament hozzá egy csaj, megkérdezte tőle, meghívja-e egy italra. Haver Ennyit mondott: Nem. Azóta sincs csaja.
2022. aug. 4. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!