Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mit néztek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit néztek meg először 1 pasin?

Figyelt kérdés
És kicsit jellemezzétek is légyszi, hogy milyen legyen amit először megnéztek:D
2010. szept. 22. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem az arc nagyon fontos. Ezzel majdnem egy helyen van az összkép - vagyis hogy összességében milyen benyomást kelt. Arányos-e a teste, milyen az alkata, milyen az öltözéke.

Utána megnézem a fülét, majd a kezeit és végül a cipőjét.

2010. szept. 22. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:
arc-szem,haj,cipő,kezek
2010. szept. 22. 21:08
 13/19 anonim válasza:

először egybe az egész srácot : D

aztán arc és utána a szeme

2010. szept. 22. 21:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Az ajkait!Imádom a puha telt ajkakat!
2010. szept. 22. 22:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Először az arcot. Aztán ha tudom, akkor a mosolyát (nagyon szeretem, ha egy srácnak szép a mosolya =)), utána az egész srácot, majd jöhetnek a részletek, ha van annyi időm =)
2010. szept. 23. 07:06
 16/19 anonim ***** válasza:
cipő.
2010. szept. 23. 16:32
 17/19 anonim válasza:
A szemét, pontosabban azt, hogy mit is látok benne :) aztán meg azt, hogy mennyire ad magára. mert azért ott is van egy minimum, de egyébként meg nem szokásom külsőre ítélni, nálam akkor nyerő egy pasi, ha lehet vele beszélgetni! és ez azonnal kiderül.
2010. szept. 24. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:
52%

Én a szemébe nézek először. És imádom, ha ő is mélyen a szemembe néz és látom rajta, hogy el akar benne merülni és oda meg vissza van az izgatottságtól =))

Ettől elolvadtam konkrétan, pedig nem is volt esetem a srác, nincs is kék szeme. De ezt a tekintetet megkajáltam. Aztán a másik dolog az volt, hogy végtelenül aranyos volt velem. És az első pillanattól kezdve éreztem a kötődést. :) Felemelő érzés.

Bocs, de most ezt jólesett kiadni magamból :$

2010. szept. 26. 01:49
 19/19 anonim ***** válasza:
76%

09-22 20:56

Még ehhez kiegészítésként annyit, hogy imádom a borostás arcot, megőrülök tőle. Az öltözékben meg szeretem, amikor egy pasi inget hord, sötét farmert és pulóvert, hozzá egy sportosabb cipőt. A szemüveg is jöhet. Egy kicsit olyan tanár-benyomást kelt így az illető, aki annyira el van merülve a munkában, hogy nincs ideje borotválkozni. :-) Nekem nagyon tetszik!

2010. szept. 26. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!