Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyet tudtok Budapesten, illetve nagyon-nagyon szűk környékén?
Olyan helyet keresnék, ahonnan szépen látni autóból a napFELkeltét.
Főképpen valami magasabb helyet szeretnék, bár az sem baj ha nem, csak szép legyen.
Páromat vinném ki, szüksége lenne egy ilyen nyugodt hangulatú, kis romantikus eseményre. Tudom, hogy imádja a napfelkeltét, így gondoltam kivinném valahová.
VISZONT, nem nagyon szeret gyalogolni, így direkt olyan hely kellene, ahol a helyszín közvetlenül autóval elérhető és akár abban, vagy annak a motorháztetején ülve is szépen látható.
Értelemszerűen olyan helyről lenne szó, ahol az első pillanattól fogva, a Nap horizonton való felbukkanását is lehet látni.
Szerintem tudjátok mire gondolok, ez az igazi filmes, marketing képre illő fotó.
Olyasmire, mint ezek (függetlenül attól, hogy ezek naplementések):
Thoman Istvan utcai buszvegallomas :)
38F incel
Orom utca
Bérc utca
Gül Bab türbéje
Köszönöm az eddigieket, valamilyen szinten jók.
A Hármashatár-hegynél még nem találtam meg a térképen, hogy hol lehet autóval jól megállni keleti irányban.
A Thoman István utcai megálló valóban egész jó, még ha nem is lehet konkrétan az autóval úgy megállni, azt a pár métert oda lehet sétálni a padhoz.
Az Orom és Bérc utca végképp nem jó, Keletről takar a Gellért-hegy felső része, a kilátós részei Északra néznek.
A Gül Baba Türbéjénél a Türbe tér kivételével (ahova nem lehet kocsival bemenni), nem tudom hol lehet jól megállni kocsival.
A Meredek utcánál pedig végképp nem találtam olyan helyet ahol meg lehetne állni.
Természetesen szívesen várok még tippeket, egészen délig (addig kell visszajeleznem bátyámnak, hogy odatudom-e adni a kocsit (ha nem találok megfelelő helyet és lefújom a tervet)).
Köszönöm az eddigieket is! :)
Bocs, nem Meredek, hanem Tájék utca vége
Gül Babánál van kilátó pont a türbe északi oldalán, pár méter séta.
Józsefhegyi kilátó, pár méter séta.
Orom s Bérc pár méter séta a Gellért hegy keleti oldalára.
Köszönöm!
Illetve, bár a napfelkeltét jobban szereti, ha tudtok ilyen feltételekkel szívesen fogadok ötleteket napLEmentéhez is!
Előre is köszönöm! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!