Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy tetszek a fiúnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy tetszek a fiúnak?

Figyelt kérdés
Adott nekem karcsonyi ajándékot, teljesen magától, ha úgy adódik, mellém ül, és ha kérem, hogy suli után várjon meg, megvár. Többször puszival köszön el, pedig tudja, hogy nem vagyok a pusziszkodós fajta, és ő sem annyira. Néha zavarba jön mellettem, és egy barátnőm szerint csillog a szeme ha rám néz xD :S
2008. dec. 20. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
te annyira sötét vagy
2008. dec. 20. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű. Ebben a korban nem nagyon merik a srácok bevallani a szerelmet, szóval így-úgy inkább kifejezik. Leginkább úgy tudnád megtudni, ha megkérdezed, de akkor is esélyes, hogy nem meri elmondani. Szóval ha furcsán bunkó, vagy zavart választ kapsz, akkor valószínű tetszel neki.
 3/6 anonim ***** válasza:
igen valószínű, hogy bejössz neki :)
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Szerinted? Vagy fáj gondolkozni, esetleg csak jól esik, ha mások is megerősítenek, mert nem bízol magadban?
2008. dec. 20. 23:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Ugyan, én csak nem akarok olyan hülye pi*a lenni, aki kitalálja, hogy tetszik minden fiúnak aki ránézett és attól kezve rájuk mászik :D Én nem akarok rámászni senkire, csak biztosra akarom tudni, hogy úgy viszonyuljak hozzá, mint szerencsétlen, de kedveske, vagy úgy, mint szerencsétlen, feledékeny, de egyáltalán nem tudja ő se hova vonzódjon X)
2008. dec. 20. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:

kérd meg hogy menyjetek el cipőt vásárolni.

ha ő ajánl egyet akkor homi, ha te választasz és azt mondja hogy kifizeti akkor bizony tetszesz neki.

2008. dec. 21. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!