Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha felveszem msnre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha felveszem msnre?

Figyelt kérdés
lány vagyok!!nem akarom konkrétan megmondani neki de mégis éreztetni karom vele hogy teszik!!
2008. dec. 20. 20:50
 1/10 A kérdező kommentje:
csak mert most téli szünet van!!nem is tudom ő hov szokott menni nem vagyunk beszlő viszonyban!!
2008. dec. 20. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem küldj először neki egy emailt v irj neki myvipre v iwiwre és add meg neki az msn cimed.Ha válaszol v felvesz akkor tetszel neki.Vagy legalább is szimpatikus vagy számára.
2008. dec. 20. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem gáz, viszont fiúknál az éreztetés általában nem működik. Ti lányok remekül adjátok meg veszitek is az "apróbb jeleket", de a fiúk erre szinte mind vakok. Mondd meg neki egyenesen, hogy mi a helyzet, azzal többre mész.
2008. dec. 20. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából örülnék neki ha egy lány "kezdeményezne" mert: a fiúk többsége(én is) azért nem merünk kezdeményezni mert nem tudjuk hogy az adott lánynak van-e barátja(fiúja)
2008. dec. 20. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, sőt!Nem is olyan biztos, hogy ezzel éreztetni fogod vele, mert lehet csak azt fogja gondolni, hogy haverkodni akarsz...Ha már felvetted, dumáljatok és ha benne lenne, találkozzatok.
2008. dec. 20. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tetszett egyszer egy srác. Felvettem iwiwen, azután ő felvett msn-en és most egy éve együtt vagyunk.

Hajrá!

2008. dec. 20. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, ha megkérhetlek kifejtenéd bővebben?

(Nem a kérdező vagyok)

2008. dec. 21. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vedd fel. Ha nem fogja a jeleket (megeshet) - akkor még mindig megbeszélheted vele, ha már úgyis felvetted :-)
2008. dec. 21. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nem gáz,most aki van barátom őt is én vettem fel msn-re.és most jól megvagyunk.szóval nyugodj meg nem gáz

csak ne legyél nagyon rámenős csak kicsit éreztesd vele a dolgot

2008. dec. 21. 12:56
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!:Dde mért venném föl másért ha nem vagyunk beszélő viszonyban??biztos levágná szerintem...
2008. dec. 21. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!