Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dumával lehet csajt felszedni diszkóban, zenei fesztiválokon?
-Remélem jó helyre parkoltam a BMW-t.
-Nem maradok sokáig, holnap korán kell bemennem dolgozni a cégemhez.
De sokaknak elég a "Jössz b*szni?" mondat is.
"Milyen dumával lehet csajt felszedni diszkóban, zenei fesztiválokon?"
Jó hangossal.
Amúgy ha gyúrsz, borotválod a mellkasod, és egy merci, audi vagy bmw kulcstartót akasztasz az övedre, akkor nagy a sanszod. Beszélj a nagy házadról, a cégedről, meg a havi milliós bevételeidről, és rajzanak rád majd mint legyek a sz@rra. Ekkor már nem is fontos a kigyúrtság és a borotvált mellkas...
Ilyen a mai világ nője, és ez az értékrendjük. Aki mást mond az önámít vagy hazudik.
Ilyen a mai világ nője, és ez az értékrendjük. Aki mást mond az önámít vagy hazudik.
hé látom lenézed a mai lányokat...
amúgy nem mindenki hajt az ilyenekre...
mondjuk tény h diszkóban elég könnyű felszedni csajokat és az is hogy egyik másiknak elég a jössz b*aszni is sőt van amikro a lányok mennek oda a fiúkhoz vmi hasonló szöveggel... eléggé szánalmas szerintem. de nem mindenki ilyen a zenei fesztivál másabb szerintem mint egy diszkó oda különbözőbb emberek járnak :D na minden esetre én nem ilyen helyeken ismerkednék ha vmi komolyabb kapcsolatra vágysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!