Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is megalázó az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is megalázó az ha egy lány elsőre nem téged választ?

Figyelt kérdés
Csak 2x vagy 3x ra jön veled össze az szerintetek is megalázó, vagy csak én vagyok érzékeny lelkű?
2022. júl. 23. 09:44
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
43%
Szerintem onnantól nincs màsodik, harmadik randi.
2022. júl. 23. 09:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy összejön egy fiúval majd amikor szakít akkor megint jó lennél.
2022. júl. 23. 09:50
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
60%
Bocsànat, én is erre gondoltam. És nem lenne nàlam lehetősége.
2022. júl. 23. 09:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen az.
2022. júl. 23. 10:05
 5/13 anonim ***** válasza:
43%

A személyisége alapján dönteném el!

De lehet nagyobb veszteség ha meg se próbálom!

Legrosszabb esetben hülyíteni próbál (úgy hogy az ágyig se jutunk el😀)!

2022. júl. 23. 10:06
 6/13 anonim ***** válasza:
24%

5. vagyok

Nem vagyok sértődős!

2022. júl. 23. 10:08
 7/13 anonim ***** válasza:
41%

Ez a "várólistás" dolog alapból egy f4szság. Ha te valaki felé nyitsz, akkor ugyebár 2 opció van. Vagy elfogadja az ajánlatot, vagy visszautasítja.

Ha visszautasította, mert épp akkor nem volt lehetősége/kedve, de mondjuk legközelebb már ő nyitna feléd, mert a lehetőségei azóta már megváltoztak, akkor az "alkudozás" már úgymond elölről kezdődik. (Új üzleti feltételek.) Ez azt jelenti, hogy ettől kezdve már neki kéne tepernie azért, hogy meggyőzzön téged, mert ez így fair. (Nemtől, kortól függetlenül.)

Ebben az esetben pattogna nálad a labda, hogy te erre mit reagálsz.

Ja és nagyon fontos, hogy olyan válasz nincs, hogy talán, mert ez az a szó, ami gyakran pofára eséshez vezet. (Nem csak az éppen visszautasított fél esetében.) Senki nem várhatja el a másiktól azt, hogy majd őt megvárja, mert akkor hová is lenne az a nagy egyenlőség?!

És amúgy én sem hiszek ebben a 2./sokadik esélynek nevezett bénázásban. Ha valakivel 1x nem működik a dolog, akkor legközelebb még annyi garancia sem lenne rá.

2022. júl. 23. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Viktortát sem érdekli a dolog, akkor miért lenne megalázó?
2022. júl. 23. 10:14
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Nyilván az.
2022. júl. 23. 11:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nőnek választani kell 2 férfi közül és nem engem választ pedig megtehetné, akkor onnantól nincs folytatás részemről a mai fejemmel. Ha ő keres meg, akkor elgondolkoznék rajta, de biztosan kell némi idő hogy az egomat helyre tegyem. Ha a másik pasival felsül és azért keres meg, a 2 nyereg közé esik és ha nincs ló jó lesz a szamár érzésem van, akkor elhajtom a fenébe. Egyetlen ilyen eset volt az életemben, de az jó régen volt. A nővel párszor találkoztunk, jól alakultak a dolgok, de végül a volt pasijával maradt aki feleségül is vette. 10 évvel később találkoztunk strandon, éppen nem volt senkim, igazából ő próbálta felhozni, hogy mi lenne ha megpróbálnánk együtt? Mondanom sem kell, hogy nem volt hosszú kapcsolat, izgatta a fantáziámat milyen nő is valójában(régen nagyon bele voltam zúgva), majd pár hónap múlva szakítottam. Akibe 20 évesen szerelmes vagy nem biztos hogy 30 évesen is neked való, erre már megtanított az élet, mások lettek a preferenciáim.

Sokkal konkrétabb elképzelésem van nőkkel szemben, pusztán a jó alkat és a csinos pofi már nem feltétlen elég.

2022. júl. 23. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!