Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 éves vagyok, és van egy lány aki teccik nekem, de nem merek hozzászólni. Valamit tanácsoltok h járjunk?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 19:16
4/16 anonim válasza:
Fogd be a haját és húzd magad után. Így tudtok járni egyet.(Járni azaz sétálni, ha nem esett volna le)
Na most jót röhögtem..xD
7/16 anonim válasza:
a te korodba még ne a csajokon járjon az eszed,majd egy pár év múlva...
8/16 anonim válasza:
nahh.. ne legyetek ennyire szemetek a sráccal!
neki is vannak már érzései.
ti is hasonlóak voltatok nem? XD
Azt tanácsolom hogy hívd meg otthonra egy kólára, és valld be neki hogy igen is tetszik neked. ha szóba nem is megy akkor írj neki levelet a suliba ( ez elterjedt nagyon ) vagy az e-mail is megteszi. és akkor majd látod hogy hogyan reagál.
9/16 Funktasztikus válasza:
rajzolj neki szivecskéket:D
10/16 anonim válasza:
umm..légy hozzá kedves,udvarias, ha megálltok valahol igyekezz a közelében lenni,és muszály lenne hozzászólnod:)vagy legalább mosolyogj rá:D
aztán szerelmeslevél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!