Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ezek után én jelentkeznék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezek után én jelentkeznék nőként, nem lenne túl sok?

Figyelt kérdés

Pár éve már vonzódunk egymáshoz egy férfival, eltelt 2 év és újra összehozott minket szél, írtunk, és megbeszéltük hogy találkozunk valamikor.

Múlt héten felhívtam mert abban a városban voltam egy időpont miatt ahol ő lakik.

Találkoztunk, és egy hihetetlen szép estét töltöttünk együtt, rengeteget beszélgettünk és órákon át sétálgattunk és néztünk a csillagokat.

Úgy köszönt el hogy jelentkezni fog mindenképpen, ha nem akkor annak valami oka van (betegség stb.)

A helyzet az hogy azóta nem jelentkezett, és nem szeretnék túl sok lenni azzal hogyha én írok neki, viszont én szeretnék egy választ, mert jelenleg válasz nélkül hagyott ott és én csak várok.

Túl rámenős lenne ha én írnék neki holnap?

2022. júl. 14. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne keresd. Ő felajánlotta, hogy keres majd, ha úgy gondolja. Nem gondolta úgy. Simán lehet, hogy jól érezte magát veled, de ettől meg nem biztos, hogy akar folytatást. Sajnalom. Szerintem nem lenne értelme keresned és ne is várj arra, hogy ő esetleg fog.

24N

2022. júl. 14. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a városába mentél, megtisztelt azzal, hogy uriember módon akkor már veled tart.

De valszeg nem kell neki távkapcsolat. Vagy ilyen kapcsolat.

2022. júl. 14. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Ja meg séta és csillagok. Szoval meg sem hivott semmire. Beszédes ez is.
2022. júl. 14. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Miért ne írhatnál? Ne követelőzz csak egy "szia hogy vagy" bőven elég. Az hogy nem keresett mondjuk elárulja hogy mennyire vagy neki fontos, újra akarja-e melegíteni a pitét vagy sem (utóbbi).
2022. júl. 15. 02:01
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem se írj neki, ha majd szeretne akkor keres. Mondott indokot is, hogy miért nem keres majd, ha nem keres. Tehát nem akar magyarázkodni, illetve ő így döntött. Simán lehet, hogy zaklatásnak venné, ha írsz neki.
2022. júl. 15. 08:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak az a kis ital amit legurítottatok szépítette meg számára az estét , de rá jött nem érez semmit írántad , vagy már nem tetszel neki.
2022. júl. 15. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Első, nem igaz, amit írsz. A posztoló úgy idézte a randipartnerét: mindenképpen keresni foglak. Te meg ezt úgy módosítottad, azt mondta, majd keres, ha úgy gondolja. Nem. A "mindenképpen" hangzott el, ami nem egy "úgy gondolom". Ez egyértelműen számonkérhető. Ha sose gondolta komolyan, csak konfliktuskerülésből nem merte azt mondani, amit most te mondtál, vagy akár azt: kellemes volt az este, de többet nem kellesz, anyukám, az róla szól.

Persze, ettől még én is azt gondolom, a tettei elég beszédesek, külön házhoz menni a pofonért nem szükséges a posztolónak, de én se bírnám ki valószínűleg és csak hajtanám a pasit. Milyen inkorrekt. :(

2022. júl. 15. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Én írnék neki. Ez a tudatlanság őrjítő meg mindenkinek jár a lezárás, ha úgy van.

Én írnék neki egy olyat hogy "szia, nagyon jól éreztem magam kedden. lenne kedved egy ismétléshez?"

Ha erre aztán nem jön válasz akkor hagynám véglegesen.

2022. júl. 15. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!