Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetek be egy olyan lánynak akiknek eddig hozzám képest teljesen ellentétes barátai voltak?
Figyelt kérdés
Azok a fiúk nagyon jól néztek ki, nagydumás, vagány fiúk voltak.
Én meg egy szolid, érzelmes, kicsit unalmas srác vagyok és annyira nem is nézek ki jól.
2022. júl. 10. 19:18
1/7 anonim válasza:
Mibil veszed hogy bejossz neki. Kezdjük itt
3/7 anonim válasza:
Már volt ilyesmi kérdés itt az oldalon.
Lehetőségek:
1. A menő srácok kihasználták/átverték, és most leljebb adta az igényeket. Gondolom számos nő csinálja ezt, hogy fiatalon kiszórakozza magát a nagymenőkkel, aztán mikor komoly kapcsolatot akar, már inkább egy ilyen embert fog, mint amilyen te vagy, mert te úgysem lépsz félre.
2. Valamit meglátott benned, és mivel jelenleg nincs a láthatáron menő srác, megfelelsz neki egy ideig te is.
3. Hülyének néz téged, és azt tervezi, majd lehúz pénzzel, de egyébként abszolút nem vagy az esete
4/7 anonim válasza:
Sehogy. Ha nagyon nagyon sok pénzed van, amit kétlek, akkor talán.
5/7 anonim válasza:
4. Lehetőség: nem jössz be neki, és nem is akar tőled semmit. Csak hülyeskedik, te meg komolyan veszed.
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Volt egy típus, aki nagyon tetszett, de egy idő után annyi negatív tapasztalatom lett velük, hogy teljesen kiabrandultam belőlük. Most teljesen másmilyen párom van, külsőre és belsore is, sokkal jobban szeretem, mint korábban bárkit. Simán lehetséges.
7/7 anonim válasza:
Igen, az első válaszra ha kapnánk választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!