Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek mosolyogva jeleztem a kezemet felemelve,
hogy ne bámuljon és ennek ellenére is nézett mikor ment
haza, olyankor mi van?
Figyelt kérdés
Mit tegyek legközelebb ? Szerintetek esélyes, hogy ezek után máskor is nézni fog még, mert nagyon úgy tűnt, hogy nem fogta a jelet?
Tetszene amúgy nekem, de nem tudom. Mivel sosem köszön meg soha nem jön oda így patt helyzetben vagyok. Nem tudom, mit akar ebből kihozni tök őszintén.
Ha mosolyogva integetsz neki, nem hiszem, hogy azt nem-nek veszi. Az is lehet, hogy teszel ugyan, de foglalt. Szerintem vagy ne foglalkozz vele vagy menj oda hozzá és köszönj neki te.
2022. júl. 8. 11:37
2/14 A kérdező kommentje:
1.De ha foglalt, miért néz mást? Oké, hogy nem vaksági fogadalom, de azért elég durván tud rám nézni és nem egyszer, sokszor. Mindig keresi hol vagyok és volt már rá példa, hogy tök mélyen a szemembe nézett. Hát most ha valakinek komoly barátnője van, azért ilyet nem kéne csinálni. Mert ez nagyon félreérthető.
2022. júl. 8. 11:41
3/14 anonim válasza:
Ha neked is tetszik, kérdezd meg őt. Sokkal hitelesebb infót kapsz :)
2022. júl. 8. 11:53
4/14 anonim válasza:
De milyen kézmozdulattal jelezted ezt?
2022. júl. 8. 12:05
5/14 A kérdező kommentje:
Elmosolyodtam, picit ráztam a fejem, majd az arcom mellé emeltem a kezem és közben mosolyogva mondtam, hogy ne csináld. Mintegy eltakarva az arcom. Mikor ment el is nagyon nézett, visszanézett, pedig direkt kinéztem egy pontot a világvégén, ahol Ő nincs 🤣
2022. júl. 8. 12:16
6/14 anonim válasza:
Hát én ebből azt hinném, hogy flörtölsz.
2022. júl. 8. 12:18
7/14 A kérdező kommentje:
6. Komolyan? De miért? Most akkor csak olajat öntöttem a tűzre? De nem jött oda, szóval valószínűleg annyira nem tetszhetek neki. Vagy már nem tudom. A jeleim és az övéi is elég kétértelműek
2022. júl. 8. 12:26
8/14 anonim válasza:
2 héten belül megdug. Ezt jól elintézted.
2022. júl. 8. 12:50
9/14 A kérdező kommentje:
Két héten belül biztos nem, mert 3 hetente ha találkozunk kb. De kíváncsi leszek, mit fog csinálni. Szerintem nem fog hozzám odajönni. Ha akart volna, már lehet megtette volna. Igaz eddig ilyeneket nem csináltam és nem jeleztem így. Szóval nem tudom.
2022. júl. 8. 13:03
10/14 KenisMC válasza:
Szerintem egyértelműen azért néz folyamatosan mert tetszel neki, férfi vagyok én is és hidd el ez nálunk így működik. Nálatok egész más a helyzet, lehet , hogy azért nem mer oda menni mert egy férfi agyában egy bizonyos hölggyel kapcsolatban rengeteg a kérdőjel.. el sem tudod képzelni mennyit gondolkodhat azon , hogy vajon miért integettél neki..
Általában mi férfiak kezdeményezünk de azt hiszem most az egyszer kivételt tehetsz és nyugodtan menj oda hozzá :) bármi jó kisülhet belőle. Csak legyen bátorságod. Az pedig hogy van e barátnője jelen esetben lényegtelen..ha elkezdődik valami két ember között azt semmi sem fogja befolyásolni..az életben nem sok véletlen van!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!