Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jelenleg nektek 25-30 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenleg nektek 25-30 évesen mennyire nehezebb normális párt találnátok?

Figyelt kérdés
Ahhoz képest mennyire nehezebb valakit találni, mint 18-25 évesen.
2022. júl. 6. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
A diszkok bulik szorakozás kocsis bandázások korában bőven konnyebb volt
2022. júl. 6. 19:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nehezebb, kevesebb a lehetőség, mert nincs annyi szabadidőm aktív párkeresésre és kevesebb helyen fordulok meg. Neten próbáltam, de nekem ott sokkal rosszabbul megy.
2022. júl. 6. 19:59
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

18-25 éves korban sokkal könnyebb. Olyankor még nem jönnek be azok a dolgok, hogy kéne kocsi, saját lakás, nettó 600 ezres fizetés, egzisztencia stb. Abban a korban azért van veled a lány/pasi mert valóban szeretne veled lenni.

25-30 körül pedig bejönnek a fent említett dolgok mint elvárások. Meg persze van mellette csomó másik, de az már csak részletkérdés. Ha férfiként nem tudod megteremteni az anyagi biztonságot akkor a legtöbb csak kukázni fog. El se fogtok jutni addig, hogy jobban megismerjétek egymást mert nem ad rá esélyt.

2022. júl. 6. 20:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb. lehetetlennek érzem.
2022. júl. 6. 20:09
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

Könnyebb, csakhogy most már nem olyan kapcsolatot keresnék, mint 10 éve... hanem olyat, aki mellett megöregednék, és nem csak a kapcsolat/szex kell. De hát a mai nők nem akarnak elköteleződni.

31F

2022. júl. 6. 20:15
 6/14 anonim ***** válasza:
16%
Ez komoly hogy amikorra elveg benő a fejetek lágyja akkor vagytok a legbénábbak?
2022. júl. 6. 20:39
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Nehéz mert sok csaj ebben a korban már bruttósítva van(gyerek).
2022. júl. 6. 21:14
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
18-25 éves korom között úgy jöttek a lehetőségek, hogy alig tudtam kapkodni a fejem. Eltelt 5 év, ebből lement egy 3 éves kapcsolat, kikerültem újra a "piacra" és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nemhogy nem válogathatok, egyenesen örülhetek, ha már hozzám szól egy nő. Ha meg megteszi, bárcsak ne tette volna, olyan... A teljesség igénye nélkül: skizofrén, szuicid, játszmázó, birtokló.
2022. júl. 6. 21:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokkal nehezebb, de nehéz. Mindkét fél tele van elvárásokkal, traumákkal, kételyekkel. A többség alapvetően sem azt keresi, mint pl a hozzám hasonló, aki a másik mellett szeretne megöregedni, és nem újabb ingerek után kutatva lecserélni mondjuk a párját x ido múlva. A társadalmunk is hanyatlik, felgyorsult világban is élünk, szóval nem könnyítik meg a helyzetünket. Ebben a korban már extrán nézik, mit tettél le az asztalra. Azt is ki kell szűrni, ki az aki érdekember, és nem futamodik meg az első problémánál. Sorolhatnám nap estig. Nehéz, de kitartással nem lehetetlen, csak azt az időt nehéz kivárni, amíg dolgozol magadon, hogy a megfelelőt találd meg. Az idő ugye közben azért szorít, pláne, ha mondjuk egy gyereket szeretnél legalább. Kitartást mindenkinek, aki ebben a cipőben jár.
2022. júl. 6. 22:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nehezebb. Másfél éve egyedül egy hosszabb kapcsolat után.

A normális nők foglaltak, a fiatalabb lányok meg még mást keresnek, mint én, meg azért érződik is a felfogásbeli különbség. A netes appokon előző nekifutásnál egész sok lánnyal tudtam beszélgetni, most meg jó, ha párhavonta valakivel ott tudok írkálni valamennyit.

Szóval élőben, ha valaki megtetszik, elkezdünk beszélgetni, rendre az derül ki, h van valakije.

2022. júl. 6. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!