Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszas,harmincas,kora negyvene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszas,harmincas,kora negyvenes éveitekben járók! Számotokra milyen egy igazi első csók?

Figyelt kérdés
Amire kíváncsi lennék,az egy tipikusan olyan dolog, amit könnyebb mutatni mint leírni. Szóval nyelves vagy ajak harapdálós.... kezek hol vannak.(derék hát fenék,hajban túrkáló..)Mindig a férfinek kell kezdeményezni? Hány randit után ha nincs csók dobjátok az illetőt? Mondjuk 1 órás randi is randi és egy napos is. Lehet hülye kérdés...de (ha igénylitek leírom) az élet írta ennek a kérdésnek az alapjaihoz a forgatókönyvet.

2022. júl. 6. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
7# tudatosan nem tudom mukodik e, nekunk spontán jött
2022. júl. 6. 19:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Jav bocsi azt hittem en voltam 5 de nem
2022. júl. 6. 19:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja de bocsi🤣
2022. júl. 6. 19:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor jó ha mindketten nagyon vágyunk rá és összhangban is vagyunk és jól is csókolunk.
2022. júl. 6. 19:22
 15/17 A kérdező kommentje:

És ma van a csók világnapja....most mit szóltok de aktuális vagyok:)

Az egész világon július 6-án ünneplik a Csók Világnapját. A csókolózás feltehetőleg tanult viselkedés, több emlősállatnál is előfordul. Az elefántok az ormányukat kapcsolják össze, a madarak pedig a csőrüket, a kanadai süllők és a majmok rendszeresen szájon csókolják egymást.

Az embereknél sem minden kultúrában van szokásban. Az eszkimó és maori kultúrákban például az orrokat dörzsölik össze helyette.

A csókolózás állítólag segíti a jótékony hormonok működését, adrenalint szabadít fel, és még edzésben is tart: percenként 2-6 kalóriát éget el az arcizmok mozgása segítségével. Ezzel a csók előtt bekapott tic-tac cukorkát már le is tudtad.:)

Szóval a napi edzés rutinodat ne erre építsd, viszont ne is várd meg vele a következő szexuális együttlétet!

Jókai Mór szerint: “A szó hazugság, a beszéd álom, de a csók élő lény. “

Úgyhogy éltesd!❤️

Pilát Gábor

2022. júl. 6. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Tehát jól értelmezem a címet, hogy valakinek a "Huszas,harmincas,kora negyvenes éveikben" lesz az első csók? Az elég gáz.
2022. júl. 9. 21:52
 17/17 A kérdező kommentje:

16os nem jól értelmezed. Két adott ember közt az első közös.

Ha ezt a rovatlt többet olvasod, sok 30as csók szűz írkál.

2022. júl. 10. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!