Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a leggázabb viselkedés egy nő részéről az első randin?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Ha folyton csak a telefonját nyomkodja és zenét hallgat közben
Ha elkezdi nyomkodni a randipartnere pattanásait nyilvánosan
Ha megkéri a randipartnerét, hogy fonja be a haját
Ha az első randira az anyját is elhozza
Ha a randipartner ránéz egy másik nőre és emiatt jól nyakoncsapja
Ha elkísérteti magát a körmöshöz és a piperecikk üzletekbe
Ha folyamatosan leszólja a pasit és hangosan röhög rajta
Ha a pasi exeiről érdeklődik és mindent tudni akar róluk
Ha közli a pasival, hogy mostantól csak az lesz, amit ő akar és punktum!
Ha mindenféle drága finom ételeket rendeltet a pasival, de a pasi csak zöldséget ehet, hogy ne hízzon
29 szavazat
1/8 anonim válasza:
Az elsőn kívül a többi igazán szürreális.
2/8 anonim válasza:
Mindegyik gáz lenne, most minek választani? Attól a többi nem lesz jó.
3/8 anonim válasza:
Első randin azé' ezek egy része elég ritkán szokott előfordulni... Az már annál inkább hogy a csaj nemtörődöm módon állandóan a telóját b.szkurálja, bele van b.zulva a messengerébe meg ki mit posztolt. Na olyankor szokott az lenni, hogy kikérem a számlát, két puszi és további sok sikert kívánok neki. Ha ennyire vagyok neki fontos akkor nem tartóztatom, de a telónyomogatásához nem kellek oda háttérhangként. Szerencsére ilyen még csak 1x fordult elő, de a tanulsága megvan - soha többet Fb, instafüggő pitcha.
4/8 anonim válasza:
Ilyenek vannak a mai ismerkedések alkalmàval? Még jó hogy nem művelem ezt a tevékenységet.
6/8 anonim válasza:
A második, hogy nyomkodja a pattanását azt nem tudom, hogy jutott eszedbe, de én egyszer szemtanúja voltam egy friss párnál ennek és nem hittem a szememnek/fülemnek ott ültem mellettük 5 méterre...szóval lehet szürreális, de ha nem láttam volna én se hiszem el ezt.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Mindegyik gáz. Én az elsővel lerázni szoktam a nekem nem tetsző férfiakat, így kevésbé bántom meg őket azzal, hogy nem jönnek be valami oknál fogva. Pl.több füle van, mint foga (sajnos szó szerint volt rá példa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!