Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon cuki vagyok, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon cuki vagyok, ha nem lenne pasim hazavinnelek?

Figyelt kérdés

nem egy no mondta mar ezt kulonbozo formaban nekem

persze ha fiatalabbak lettek volna es/vagy szinglik akkor nyilvan nem engem vittek volna haza, hanem a nagy allatot aki a pasijuk lett

az is vicces amikor egybol azt kapom hogy nagyon cuki vagy de a pasim ket meter magas nagy allat es szetveri a fejed

es mivel mar 33 vagyok igy szerintem ezt a cuki vonalat is elveszitem es vegsoron nem marad semmi ami miatt egy kicsit is kelleni fogok noknek

mindjuk az midnig tetszett hogy ha egy no a toppon van es fiatal es szingli akkor sosem en kellek

en majd jo leszek ha kioregedett es nem kell a nagy kanoknak

2022. júl. 4. 00:01
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Ismerkedj fiatalabbakkal és ne az idősebb nőkkel flörtölj.
2022. júl. 4. 00:07
 2/5 A kérdező kommentje:

de a fiataloknak nem kellek

mert ok meg jol neznek ki es a jobb pasiknak is kellenek es nem lesznek hulyek nem azokkal elmenni

2022. júl. 4. 00:09
 3/5 A kérdező kommentje:

fiatal lanyokra total lepattanok

akar fejre is állhatok

pedig en is eleg gyerekkepu es testalkatu vagyok

2022. júl. 4. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2022. júl. 4. 06:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Látom te is az élet iskolájában végeztél...
2022. júl. 4. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!