Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nagydarab férfiak egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagydarab férfiak egy nőnek sem kellenek?

Figyelt kérdés
Még akkor sem ha ápoltak, igényesen öltöznek, és el lehet velük értelmesen beszélgetni?
2022. júl. 2. 20:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
100kg+áfa voltam ( a tenyeres talpas fajta, nem a pufirizsa)mikor megismertem a feleségem, aki 170 centi 62 kilós sportoló.ja sima melós voltam, és még csak bömbim sem volt.
2022. júl. 2. 21:37
 12/17 A kérdező kommentje:
11#. Ez jó volt 😃 Hogyan csináltad? Mi kellett hozzá? Kíváncsi vagyok. Egyébként én is sima kétkezi munkát végzek semmi extra. És nekem sincs BMW
2022. júl. 2. 21:42
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
Nekem mindig a macis alkat tetszett 😊32N
2022. júl. 2. 21:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik társkeresőn egymásba botlottunk , aztán fél éjszaka cset, aztán minden ment tovább a maga útján. #11
2022. júl. 2. 22:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 Kérdező, hát mi hát mi, már a válaszából látszik. -pufirizsa- A humorával. :) Legalábbis tuti erős indítás volt. :D
2022. júl. 2. 23:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem személyeskedni akarok, de ha arcra nem vagy csúnya akkor itt nem a külsőd (mint a legtöbb esetben) hanem a személyiségeddel lesz a bibi, vagy azzal ahogy a lanyokhoz közelítesz.

Legyél magabiztos, laza, jófej humoros, udvarias. Egy ilyen alkatú pasi simán becsajozhat ha mellé irtó jófej. Sok ilyet ismerek:)

2022. júl. 3. 10:00
 17/17 A kérdező kommentje:
16#. Semmi gond, értem mire akarsz kilyukadni. Sok nő mondta már, hogy bájos arcom van, ami eléggé össze is zavart, mert akkor miért nem sikerül egyikükkel sem eljutnom odáig, hogy akár párkapcsolat legyen belőle. Jól el szoktunk beszélgetni a legtöbbel, nem vagyok udvariatlan, sokat nevetnek a hülyeségeimen. Belsőmben vannak problémáim attól függetlenül, mert gyerekkoromban rengeteget bántottak, és megaláztak a külsőm miatt, amit a mai napig magamban hordozok, és nehéz a kapcsolatteremtés valóban, de nem lehetetlen. Van akivel nagyon gödülékeny, de akadt már olyan, aki hiába volt szimpatikus, és szívesen beszélgettem volna vele, akkor is olyan gátlásosság tört rám, hogy az illető azt hitte, hogy ennyire távolságtartó vagyok
2022. júl. 3. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!