Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudok keresztény lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok keresztény lányokkal ismerkedni? :)

Figyelt kérdés
Kicsit nehezen megy a másik fél megszólítása, kevés a bátorságom ismerkedni😅

#katolikus #társkeresés #keresztény ismerkedés #keresztény református
2022. jún. 28. 17:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Templomban biztos nem, oda nem járnak keresztyének. /s
2022. jún. 28. 17:18
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
90 év felettieket nem szokás lánynak nevezni.
2022. jún. 28. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Bemész a helyi gyülekezetbe, és érdeklődsz a programokról, keresel cserkész csapatot, ha fiatal vagy.
2022. jún. 28. 17:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Templom, keresztény közösségek, Biblia-kör, olyan rendezvények, mint az Eucharisztikus Konferencia és kísérőrendezvényei.
2022. jún. 28. 17:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Áldassák az úrt, a mennyeknek az országában.
2022. jún. 28. 17:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok.

Dicsértessék

2022. jún. 28. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Ma már nem nagyon divat a vallásosság. Én falun élek, a velem egyidős lányok (19-20 év körüliek) közül nagyon kevesen vallásosak. Megvannak keresztelve, voltak elsőáldozók stb. de nem igazán járnak templomba, nem gyakorolják a hitüket. (Mondjuk én se nagyon) Ha így neked megfelel, akkor ismerkedj velük falun, esetleg kisebb városokban.
2022. jún. 28. 19:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Én szerintem ma már semmi rossz nincsen abban ha emberek összefekszenek Jézus Krisztus nevében.
2022. jún. 28. 19:18
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Parlamentben, Viktorta közelében csak azok vannak.
2022. jún. 28. 19:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Templomban. Mármint utána leszólítani.
2022. jún. 28. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!