Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak végül miért a vihogós plázacicákat választják ki?
A kérdés kb így anonim kép nélkül továbbra is, az a szint hogy elmentem boltba , volt egy fekete és egy fehér cipő , fehèret vettem meg.
Miért pont a fehéret ?
Kényelmesebb , jobban tetszett
Anonim fórum fantázia világ
#4 voltam
Szóval te király vagy, azok meg csúúúnya gonosz csajok voltak és a csúúúnya gonosz férfiaknak nem te kellettél.
Igazából a férfiak simán egy olyan kategóriájú nőt választanának, amilyennek leírtad magad, csak te nem vagy ilyen. Valószínűleg elmenekültek a lenéző, nagyképű stílusod elől életvidám, teljesen átlagos és normális lányokhoz.
12. Baromság, amit írsz. A leírás alapján nem is beszélt velük egyáltalán. Csak flörtöltek, ami valószínűleg szemezést takart és mosolyt.
Viszont én úgy gondolom, hogy ezek a lányok valószínűleg gátlástalanabbak és simán odamentek a faszikhoz, Te pedig nem.? Szerintem és egyébként ez ígyis van rendjén. Nem a nőnek kell kezdeményezni, az ugyanis egy normális férfit esetében könnyű célpontot takar. Nekem férfiként nem tetszene, ha el akarnák tőlem venni a hódítás örömét. Bár lehet sok férfinek tetszik, ha egy nő kezdeményez. Nekem pont nem. Bár azt tudom, hogy edzőteremben ez nagyon megy. Én is járok és mindig rácsodálkozom erre a jelenségre.
Azért van a magát túl komolyan vevő karótnyelt picsa és az üresfejű plázacica között is átmenet. Pontosabban egyik példány sem túl intelligens, csak az egyik elhiszi magáról, hogy az, a másik meg nem.
Egy tényleg intelligens nőnek van humora, laza, tudja kezelni a poént akkor is, ha az félremegy, nem vág pofákat más szórakozása közben, nem javít bele mások megnyilvánulásaiba azért, mert a kis húgy lelkének túl kemény volt az adott dolog. A férfiak (és igazából az értelmes nők is) szívesebben vannak egy olyan ember közelében, aki nem feszélyező hatású. És igen, ilyen szempontból ha már ésszel nincs megáldva a drága, inkább legyen egy nevetgélős cuki plázacica, mint egy morcos kis hópihe.
Na, megjöttek a negatív incel fiúkák, akik örülnek, ha van kibe belerúgniuk. Még jó, hogy komplett pszichológiai elemzést nem írtok a kérdezőről úgy, hogy nem is láttátok még.
Örülnétek, ha egy ilyen lány visszaköszönne nektek, maradjunk ennyiben.
16
Főleg, hogy nő vagyok. Nem mindenki incel, aki nem bírja ezt a nőtípust. Nekem sem szimpatikus.
Mondtad ezeknek a szép szál legényeknek, hogyha 3 másodpercnél tovább tartja a szemkontaktust veled, vagy visszamosolyog rád, onnantól ő a tiéd?
Ja nem, mert ahhoz hozzájuk kellett volna szólni.
Legyél rámenősebb, azok a lányok azok voltak és megkapták a pasit, akit te csak nézegettél.
19
Lehet, hogy semmit sem tudunk róla, nekünk legalább nincs olyan problémánk, hogy elmondjuk mindennek és minősítgetjük a nálunk életképesebb nőket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!