Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesti, igényes, csinos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti, igényes, csinos, 40-es nőként hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 14:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Honann tudod mi az az incel? Honnan tudod itt szokás szidni az inceleket? Csak nem egy kamu kérdést feltevő incel vagy te magad is?

2022. jún. 26. 15:03
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
*Honnan
2022. jún. 26. 15:03
 13/24 Mathus ***** válasza:
26%
a kérdésre: rapidrandi rendezvényen a Paris&Texas-ban, táncházban, kvízklubban, karaoke esten, vagy a Kisüzemben bármelyik este.
2022. jún. 26. 15:43
 14/24 anonim ***** válasza:
15%
Akár itt is, mert ha pl. én pesti lennék, biztos írnék Neked, hogy jobban megismerhesselek, és el tudjam dönteni, hogy elhívjalak-e valahova. ;)
2022. jún. 26. 16:10
 15/24 anonim ***** válasza:
7%

Kicsit mondjuk beképzelt vagy, hogy azt hiszed elég jó lennél neki...

2022. jún. 26. 16:16
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

Nem én írtam ki a kérdés, de én is 40es, budapesti, csinos nő vagyok.

Kérdező: milyen kapcsolatot keresel? Mert én azt tapasztalom, hogy sokszor nem az érdeklődés hiányzik irányomba (és OK, vannak vállalhatatlan igénytelen férfiak is köztük persze, de azokkal nem kell foglalkozni- sok helyes, udvarias, normális férfi is és ez a lényeg!), hanem az a gond, hogy erőszakosan és szinte csak és kizárólag az ilyen szexkapcsolat szintű dolgot erőltetik.

Amikor valaki még ismerkedni is lusta meg ezzel nyit, hogy ő mit nem, mire nem hajlandó, meg nyitott kapcsolat meg a szex a lényeg, biztos magányos vagyok… hát azt nagyon utálom.

Nulla energiabefektetéssel akarnak lehalászni ilyen tingli-tangli eldobható szexelgetésre.

:(

..de hogy valami jót is mondjak: itt a nyár, aktívan kell programokat is beiktatni az életedbe: koncert, szabadtéri színpad, strand… szinte bármi, ahol emberek vannak.

Tegnap pl. Egy éjszakai szimfonikus koncerten voltam, váltottam pár szót egy zenésszel… gondolom ilyesmikből van vagy lehet esély ismerkedni kezdeni :)

2022. jún. 26. 16:34
 17/24 anonim ***** válasza:
12%

"az a gond, hogy erőszakosan és szinte csak és kizárólag az ilyen szexkapcsolat szintű dolgot erőltetik"

Persze, mert folelosz a szintednek....

Tudod, ami a ferfiaknak a friendzone, az a noknek a fuckzone :)

38F incel

2022. jún. 26. 16:44
 18/24 anonim ***** válasza:
7%

"Tudod, ami a ferfiaknak a friendzone, az a noknek a fuckzone :)"

Ez így van. De neki is így jó, különben változtatna ezen. Ő is (mint mindenki más) szereti, ha magasabb szintű faszik tömik ki a nuniját...

2022. jún. 26. 16:48
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

…de prosztó itt egyik másik válasz!

Mi az, hogy “fölélősz a szintednek”?

Normális vagy?

Megszólít (még egyszer a gyengébbeknek: a FÉRFI szólít meg, nem én mászom rá :) egy helyes, kultúrált férfi… ezzel mégis én hogy lőnék mellé?

Az, hogy mit akar, nyilván megint nem az én “találati listám” és hidd el kedves ész osztó incelke- a nem túl helyes (de legalább normális, megnyilvánulni, viselkedni is képes, tehát nem prosztó khmmm…) férfiak is pont annyian csinálják ezt a “szexkapcsis” baromságot, mint a helyesebbek.

Nem a külső függvénye ez…

Undorító kommentek vannak… moderáljátok már magatokat, nem kell széttrollkodni a kérdést ilyen “tömik” hozzáállással és szellemi szinttel!

2022. jún. 26. 16:54
 20/24 anonim ***** válasza:
59%
Te mit tudsz adni?? A külső csak egy dolog
2022. jún. 26. 17:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!