Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha azt mondja, hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja, hogy csak az első alkalommal védekezik gumival, mert addig a nők idegenek és utána már nem azok?

Figyelt kérdés

És megkérdeztem, hogy bocs nem félsz, hogy elkapsz valamit valakitől. Nem, mert bízom a másikban.

Mondtam neki, hogy sokan bíznak, mégis tripperrel végzik.

Azt mondja: ő szerencsés, mert eddig nem kapott el semmit.

Nekem felejtős azt hiszem.

2022. jún. 19. 13:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
És elmegy tesztelésekre? Mert ugye pl a HIV 8-10 évig tünetmentes xd 5/4 embernek tünetmentes HPV-je van, bár a 80%-a nem veszélyes, azért be lehet szopni.
2022. jún. 19. 13:06
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég idióta. Nem attól fertőződhet meg, hogy ismeretlen. Bízik benne? Miben? Hogy 1.alkalom után már nem titkolná el a másik, hogy HIV pozitív? (Az eltitkolása egyébként bűncselekmény.) A veszély abban van, hogy a másik nem tud róla, hogy fertőzött, ezért adhatja át, ha ismeri, ha nem. Ez ugyanúgy igaz az 1.szex után is. Annak lenne értelme, ha az első 3 hónapban gumival védekezne, utána elmennének szűrésre és ha negatív, akkor van szerepe a bizalomnak. (Értsd, nincs mitől félnie, mert a másik nem lép félre, tehát - is marad.)A 3 hónap meg azért kell, mert nem minden mutatható ki azonnal. Tehát, ha a kapcsolatuk előtt 1 héttel a partner mással szexelt, negatív lehetne a teszt, miközben fertőzött.
2022. jún. 19. 13:17
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Az illető szimplán hülye! Simán lehet nemi betegsége, ami nála tüneteket nem okoz, a lányok meg járhatnak utána hónapokig kezelésre.
2022. jún. 19. 13:17
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja: ő szerencsés, mert eddig nem kapott el semmit."

Honnan tudja? Volt teljes körű STD szűrésen?

"Gonorrhoea:

az érintettek 5%-ánál egyáltalán nem okoz tüneteket, viszont a betegek tünetmentesen is képesek továbbfertőzni.

Trichomoniázis:

a férfiaknál azonban a fertőzés a legtöbb esetben egyáltalán nem okoz panaszokat - viszont tünetek nélkül is továbbadhatják a betegséget.

Chlamydia trachomatis:

A fertőzés a nők 50-70 százalékánál kevés tünettel vagy teljesen tünetmentesen zajlik

A férfiaknál 4-28 nappal az együttlét után jelentkezhetnek az első tünetek, például égető érzés vizelés közben.

Genitális herpesz:

Az első fertőzést követően a betegség lappangási ideje legalább 20 nap.

Mivel a herpeszvírus egész életünkben a szervezetünkben marad, később bármikor újra aktiválódhat, és szóródhat a szexuális kapcsolatok során."

Forrás: [link]

2022. jún. 19. 13:21
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

A bizalom amúgy hogy jön ide? :D Ez nem bizalmi kérdés.

Bízzak a baktériumokban/vírusokban, hogy kedvesek annyira, hogy pont őt nem támadják meg?

Bízzak a másikban, hogy nem sumákol? Kár, hogy semmit nem ér ez sem, mert sok esetben tünetmentes, pláne férfiaknál.

Bízzak abban, hogy jár szűrésre? Akkor miért nem mondja egyenesen ezt?

Vagy esetleg bízzak abban, hogy jajjjjj, ő csak igényes nőkkel állt le? A kórokozókat ez érdekli? Elkerülik a magasan edukált, kifinomult embereket, vagy a gondosan megtisztított, trimmelt, szép nemiszerveket?

Elég egyetlen fertőzött partner ahhoz, hogy valaki elkapjon egy ilyesmit.

Nincs ilyen, hogy bizalom, mivel csak olyannal kapcsolatban tudok bízni, amit a másik kontrollál.

Két módon lehet kontrollja:

1. Gumit használ (ez is korlátozottan véd).

2. Eljár szűrésre.

2022. jún. 19. 13:27
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

És életében hány partnere volt? Mert bevallom én sem használok gumit, de életemben volt összesen 4 partnerem, abból mind a 4 tartós kapcsolatban és mindegyikkel több hónap ismerkedés után feküdtem le.

Ez eléggé életmódtól is függ. Aki promiszkuis és nagyon sok partnere van, azokkal is hamar lefekszik annak persze sokkal több a félnivalója.

2022. jún. 19. 13:27
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
2. HIV+ a legtöbb nem is tudja hogy az, csak már AIDS stádiumba derül ki általában, vagy valami miatt tesztel, de meg is lehet örökölni, elég egy szerencsétlen sérülés, mondjuk eü-ben az ápolók gyakran megszúrják magukat véletlen, stb..
2022. jún. 19. 13:29
 8/22 anonim ***** válasza:
26%
3. Azért ez nem fekete fehér, vannak olyan gondok is, ami a nőknél tünetmentes és a pasiknál okoz gondot, de erről sohasem beszélnek.
2022. jún. 19. 13:31
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
6. Ebben az esetben pedig nem tudhatod, hogy a partnered kivel volt együtt és az előtted lévő partnerei előtte kikkel voltak.. Ez ilyen játék, lehet valaki 1x baszik (vagy csak megörökli szar esetben) azt beszopja, a másiknak megvolt a fél falu aztán semmi.
2022. jún. 19. 13:34
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most jól figyelj arra, amit írok.

Igényes pasikkal feküdtem le, én is talán annak vagyok mondható (mosott, borotvált), és mégis elkaptam valamelyiktől a hpv-t!

A pasikon tünetmentesek legtöbbnyire az ilyen betegségek, és nem is tudnak róla!

Ők sem akartak gumit húzni a faxukra, én meg naivan elhittema hülyeségeket, mivel előtte sosem volt semmi bajom.

Azóta tanultam belőle, és aki nem hajlandó gumit húzni, annak viszlát!

Nem fogom soha többet az egészségemet kockára tenni senki kényelméért!

2022. jún. 19. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!