Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sogorom sogorával illik e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sogorom sogorával illik e randizni?

Figyelt kérdés
Már lassan már egy éve beszèlek a sógorom sógorával. Már ez előtt is ha jöttek nálunk nagyon jól kijöttünk. Mindent elmond nekem és én is neki, olyan mit ha legjobb barát. De sajnos tonkrement a kapcsolata neki így már nem is tartozna a családhoz, de mivel 5 évig az volt így már mi annak tartjuk. Én semmi komolyra nem gondoltam vele ezt a beszélgetést. De úgy érzem hogy ő többnek gondolja ezt az egészet. Én viszont nem tudom mit èrzek. Ha nem arrol lenne szó hogy sógorom tesojanak az exe talán adnék neki egy esèlyt de igy nem tudom. Igazából azt se hogy mit èrzek. Hívott vacsorazni de elutasítottam. De még azota is ugyanolyan a kapcsolatunk. Szeritetek ha újra probalkozik adjak neki egy eselyt vagy ezt nem illik.
2022. jún. 18. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet kínos lenne.
2022. jún. 18. 21:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez kimaradt a családban mindenki azt kérdezi mért nem jövök vele össze ha enyire bírjuk egymást. Tényleg nagyon jófej velem.
2022. jún. 18. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés?
2022. jún. 18. 22:00
 4/8 BohócKolbász ***** válasza:
100%
Sógorod sógora az te vagy nem? 😀Innen nézve lehet! 😂
2022. jún. 19. 12:40
 5/8 A kérdező kommentje:
4#Én sogorom sogornője vagyok.
2022. jún. 19. 17:32
 6/8 BohócKolbász ***** válasza:
Ha nem vagytok szinglik akkor okés. Meg ha nem vagytok vér szerinti rokonok.
2022. jún. 19. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:

6!

Mármint ha mindketten szinglik, nem?

2022. jún. 19. 21:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Szingli vagyok en is ő is. Nem is lenne kèrdès bármelyikünknek kapcsolata lenne egyből elutasitanám. És nem is rokonom sehonnan
2022. jún. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!