Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok neki még egy esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok neki még egy esélyt ezek után?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot séta közben. Egy utcával arrébb lakik. Tegnap cseten megbeszéltük, hogy első randiként átugrom egy közös vacsifőzésre délután. Nyilván nem tudtam a pontos címet és azóta se jelentkezett, mármint nem volt elérhető seholsem, hogy utolérjem, mi lesz. Ezek után adnátok még neki lehetőséget vagy felejtős?

2022. jún. 10. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Menekülj az ilyentől, csak neked lesz rossz
2022. jún. 10. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Meggondolta veled szemben a dolgot...

Felejtsd el.

2022. jún. 10. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Merre sétálsz?
2022. jún. 10. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
9%
Ha jól néz ki, akkor mindenképp adj neki esélyt. Sokat.
2022. jún. 10. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
dehogy, ez egyértelmű ghosting
2022. jún. 11. 10:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak viccelt
2022. jún. 11. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ha jelentkezik megint és megérveli, hogy miért nem írt, akkor beszéld meg vele, hogy ilyet többet ne csináljon. Ha csinál, hagyd
2022. jún. 11. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!