Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Incelek, hogyan tudnám belőni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, hogyan tudnám belőni magam, hogy incel vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

Elég ha felmész Tinderre és ha egy randi sem jön össze akkor az vagy?

Az a gyanúm, hogy incel vagyok. Fent vagyok már 2 hónapja Tinderen, matchek száma nagyon alacsony, randi egy sem.

Vagy nem elég az online randi, ahhoz muszáj élőben is próbálkozni 6 hónapon át?

Vagy mi a "hivatalos" szabály, kritérium?

2022. jún. 10. 21:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

9

De ezt hogy lehet elfogadni?

Az élet értelme a szerelem, szex, szaporodás. Mármint tényleg. Semmi célja és értelme nincs a létnek csak ennyi, hogy túléld addig amíg a génjeidet elhinted.

Ha ennek a funkciónak sem tudsz megfelelni akkor minek vergődni az életben?

2022. jún. 10. 22:02
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

Mert mi mást tudsz csinálni? Külsődön nagyon nem tudsz változtatni. Arcodon meg főleg nem. Konditerem mindig az elsők között van, amit javasolnak, de vékony/dagadt embereknek is van nője. Plasztikai sebész meg nem tudja újrarajzolni az arcod. Ronda nők a saját szintemről meg sose tetszettek, pedig lehetett volna már pár... Marad a csöndben éldegélés. Ennyit tudsz. Én nem vagyok elég bátor, hogy kinyírjam magam.

2022. jún. 10. 22:08
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Én nem vagyok csúnya, egyesek még helyesnek is mondanak, de nem tudom, hogy kell beszélni a lányokkal.
2022. jún. 10. 22:11
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám szerint én is "helyes" vagyok :D. Aztán Tinderen csak ronda nők like-olnak mégis, szép nők soha. Fura... Arra meg ne számíts, hogy bárki a szemedbe mondja, hogy ronda vagy. Azt nézd, hogy milyen szintű nőknek tetszel. Ha csak rondáknak, akkor olvass a sorok között...

2022. jún. 10. 22:13
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Az incelség egy felfogás. Nem leszel az akkor sem ha szűzen halsz meg de normális ember tudsz maradni mindenféle gyűlölködés és összeesküvés-elmélet nélkül.
2022. jún. 10. 22:14
 16/25 A kérdező kommentje:

16

Ez hülyeség.

Incel = involuntary celibate, vagyis akarata ellenére folytat cölibátust.

Ennyi az egész jelentése, a rendes incelek is incelek érted, ha nem fekszik velük le senki a külsejük miatt.

A nőgyűlölő incelek is incelek.

Mert a jelzőnek semmi köze az egyén karakteréhez, csakis a helyzetéhez, vagyis, hogy nem talál romantikus célokra partnert.

2022. jún. 10. 22:43
 17/25 anonim ***** válasza:
64%

Rosszul tudod, az hogy 2 szót lefordítasz még nem adja meg a teljes definíciót. Itt egy doksi, ami az Európai Unió megbízásából készült, első fejezet első mondat:

"largely online communities engaged in varying levels of 𝗺𝗶𝘀𝗼𝗴𝘆𝗻𝘆"

[link]

2022. jún. 10. 22:49
 18/25 A kérdező kommentje:

14

Nekem is mondta anyukám, testvérem, szomszéd öreg néni és tanárnő akinek a kedvence voltam, hogy szépfiú, szép szál legény :D

Persze ez nem kamatozódott sosem értem rajongó fiatal és csinos lányokban :))

2022. jún. 10. 22:50
 19/25 A kérdező kommentje:

18

Largely…nagyrészt.

Most teljesen lényegtelen, hogy egy nagy részük nyilván neheztel kudarcaik miatt a nőkre. Szerintem ez egyik velejárója, és kivétel akik ennek ellenére nem haragszanak, elfogadták a női természetet és helyzetüket.

De indulásból nem arra lett kitalálva a szó, hogy a nőgyűlölők csoportját írják le vele.

Csak aztán a baloldali fősodratú média felkapta a témát és terroristát csinált belőlük, ami elég aljas megoldás volt azt figyelembe véve, hogy csak 3 merénylet volt, közülük egyik sem volt valós incel, inkább mentacel, vagyis agybajából, nárcizmusából fakadóan nem ment a csajozás nekik. Kettő még akár Chad is lehetett volna.

2022. jún. 10. 22:54
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

Tanulj meg angolul. Mondat több részből áll:

1. "largely online communities" -> nagyrészt online gyülekezések

2. "in varying levels of 𝗺𝗶𝘀𝗼𝗴𝘆𝗻𝘆" változó mértékű nőgyűlölettel

2022. jún. 10. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!