Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, hogyan tudnám belőni magam, hogy incel vagyok
vagy sem?
Figyelt kérdés
Elég ha felmész Tinderre és ha egy randi sem jön össze akkor az vagy?
Az a gyanúm, hogy incel vagyok. Fent vagyok már 2 hónapja Tinderen, matchek száma nagyon alacsony, randi egy sem.
Vagy nem elég az online randi, ahhoz muszáj élőben is próbálkozni 6 hónapon át?
Egyszerű, ha soviniszta és aggszűz vagy, akkor incel vagy.
2022. jún. 10. 21:15
2/25 A kérdező kommentje:
1
A soviniszta nálam mást jelent, idegengyűlöletet. Tehát például ha utálom a románokat, szlovákokat. Nem tudom hogy jön ide.
Aggszűz, még annyira öreg nem vagyok.
2022. jún. 10. 21:18
3/25 anonim válasza:
1 Ne vedd egy kalap alá az inceleket!
2022. jún. 10. 21:20
4/25 anonim válasza:
3
Ugyan kérlek, mindegyik remeg a szexért, miközben gyűlöli azt, akivel szexelni akarna
2022. jún. 10. 21:26
5/25 anonim válasza:
#4 Nincs igazad. Általánosítasz. Eleve sokkal többről szól ez, mint a szex. Az meg joggal fáj, hogy nem vagyok férfinak tekintve. Öt másodperc alatt eldöntik rólam, hogy nem érek semmit.
2022. jún. 10. 21:40
6/25 A kérdező kommentje:
6
Te próbálkoztál élőben is?
Vagy csak Tinderen?
Akkor is incel vagyok ha 2 hónap alatt nem jött össze egy randi sem Tinderről?
Élőben nem látom értelmét a próbálkozásnak mert elvileg ugyanúgy szelektálnak.
2022. jún. 10. 21:45
7/25 anonim válasza:
Élőben csak a teljes elutasítás. Neten voltak sikereim, de nem sok. Voltak lányok az életemben, de gyakorlatilag incel vagyok.
2022. jún. 10. 21:46
8/25 anonim válasza:
Incel akkor vagy, ha szintednél szebb nőket akarsz és mivel náluk nyilván semmi esélyed így nőgyűlölővé válsz. Ha nem leszel nőgyülölő ettől, akkor nem vagy incel sem. Egyszerű. Sok ronda ember van, aki elfogadja, hogy olyan nője, aki neki tetszik nem lehet és inkább csöndben éldegél egyedül. Én is ilyen vagyok. Nem szoktam nőkkel foglalkozni, nem is nagyon szólok hozzájuk a mindennapokban, pl. itt se válaszolgatok privát üzenetekre... Minek.
2022. jún. 10. 21:55
9/25 anonim válasza:
Az incel betűszó jelentésének utánanéthetsz esetleg és az adna pár paramétert, aminek vagy megfelelsz vagy nem. Ennek alapján meg el tudod már dönteni szerintem.
2022. jún. 10. 22:00
10/25 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül jár együtt az incelség a nőgyűlölettel. Én legalábbis nem gyűlölöm őket kategorikusan. Értetlenség van bennem, hogy miért kell velem gorombának lenni, csak mert nem vagyok szexuálisan vonzó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!