Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha Tinderen hirtelen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Tinderen hirtelen nem válaszol többet a nő akkor érdemes még ráírni?

Figyelt kérdés

Tehát a legutóbbi üzeneted egy kérdés volt amire nem válaszolt.

Egyébként európai nőkre ez a hirtelen se szó se beszéd behallgatás eléggé jellemző.

Ez nálam neveletlenség jele. Tiszteletlenség.

2022. jún. 10. 11:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, senki nem rúgott beléd. Azt írta a második válaszoló, hogy nem érdekled, lesz@r. Erre te trágár módon elküldted melegebb éghajlatra, amit azóta töröltek. Pedig semmi megjegyzést nem tett rád. Ez alapján valahogy nem csodálkozom, hogy inkább csak eltűnnek, akikkel beszélsz.
2022. jún. 10. 16:52
 12/22 A kérdező kommentje:

10

Az a baj, hogy mind ilyen.

Férfiak legyenek lovagiasak előzékenyek de a nőnek semmiféle tiszteletet nem kell tanúsítania felénk.

2022. jún. 10. 18:35
 13/22 anonim ***** válasza:
Én csak szimplán meguntam, hogy a kedves visszautasításra el lettem hordva minden kvnak, úgyhogy ezért nem válaszolok ha úgy van. Lehet tiszteletlenség, de ok okozat. Szerintem az se túl jólnevelt viselkedés ha valaki nem bírja elviselni a visszautasítást. Értem hogy nem mindenki ilyen, de én meg nem kockáztatok.
2022. jún. 10. 18:50
 14/22 A kérdező kommentje:

13

Az emberek nem tolerálják jól ha a külsejük miatt nem veszed férfiszámba hiszen arról nem ők tehetnek. Tehát a düh valamennyire érhető. Nyilván te sem tehetsz arról, hogy nem kívánod hisz te is így vagy összerakva genetikailag.

De mindkét fél reakciója jogos szerintem.

Viszont Tinderen ha már matcheltetek akkor elvileg külsőre bejöttök egymásnak így már kifinomultabb oka lehet annak, hogy behallgat.

2022. jún. 10. 20:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Sehol nem írtam, hogy a külseje miatt utasítottam el. De ha igen, se jogos lekvazni, nem vagyok köteles ismerkedni bárkivel aki rám ír.
2022. jún. 10. 20:42
 16/22 A kérdező kommentje:

15

De nem neked szól ez érted? Csak a düh valahol ki kell jöjjön.

2022. jún. 10. 20:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Le lehet vezetni sportban is, amíg én se másokon vezetem le a dühömet, fordítva is ezt várom. Nyilván lehet máshogy dönteni, csak ahhoz én nem fogok asszisztálni.
2022. jún. 10. 23:04
 18/22 A kérdező kommentje:

17

Öngyilkosságra buzdítasz?

2022. jún. 10. 23:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Jól ki kell csavarni a mondandómat ahhoz, hogy ez jöjjön le.
2022. jún. 11. 10:16
 20/22 A kérdező kommentje:

19

Akkor mond el mire gondoltál.

Miért nekem kell telepátiásan kiolvasnom belőled, hogy mit akarsz mondani?

2022. jún. 11. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!