Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bíztok abban a férfiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bíztok abban a férfiben akivel ismerkedtek? Érdekel titeket a múltja?

Figyelt kérdés

Társkeresőn szoktam látni néhány nőnél hogy odaírja pl nem dohányzót keres. Ha valaki nem láncdohányos szerintem meg tudja állni hogy a randi vagy az együtt töltött idő alatt nem gyújtson rá, így sokáig lehet azt hazudni hogy nem is cigizik.

Illetve volt itt pár kérdés arról hogy szakító ok-e az ha egy férfi prostituáltak szolgáltatásait vette igénybe a múltban.

Olvasgatva a kérdéseket, én egyre inkább úgy vélem hogy ha valakinek voltak kicsapongásai a múltban, esetleg drogozott vagy olyan dolgok történtek az életében/kapcsolataiban amire nem büszke, de már rendbe tette az életét jobb ha ezeket eltitkolja és kitalál valami fedősztorit valamint a szüleit és ismerősit is megkéri arra hogy ha a párja ezekről kérdezősködne ne mondjanak semmit.

Rosszul látom szerintetek vagy egyébként is sokan hazudnak a múltjukról mert remélik hogy úgysem derül ki?

2022. jún. 9. 14:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%
Nem vallatáson van meg gyóntatopapnál az aki a párjával van hogy ki kelljen minden mocskos dolgárol tárulkoznia ami a parja ELŐTT volt ahhoz a párjának nincs köze.
2022. jún. 9. 18:39
 22/27 anonim ***** válasza:
45%

#15 és #19 vagyok.

21-es helyettem is leírta, amit gondolok (ilyen jól meg se tudtam volna fogalmazni).

Nézd, 20-as, te úgy gondolod, én meg így. Ebből csak az következik, hogy másmilyen pár illik hozzánk. Aki úgy gondolkodik, mint te, azzal én nem akarnék közös jövőt - ahogyan azt 21-es frappánsan megfogalmazta.

2022. jún. 9. 18:52
 23/27 anonim ***** válasza:
77%
De nekem nincsenek mocskos dolgaim, nem érdemlek olyan párt, akinek szintén nincsenek, csak olyat, aki titkolózik? Aki olyat mond, hogy le akarja velem élni az életét, de nem avat be abba, hogy ő kicsoda valójában? Engem nem érdekel, ha így egyedül maradok, inkább egyedül, mint hazugságban "mocskos" emberrel.
2022. jún. 9. 19:20
 24/27 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem fal, ha bármit titkolni kell, akkor is, ha túl vagy rajta, már minimum a részed lett, hogy mit tanultál belőle. Amit még a barátaim is tudnak rólam, azt a páromtól félnék, hogy nem fogad el? Ez nekem nem az a fajta közösség, amit szeretnék. Jó, nem ezzel kell kezdeni az első randin, hogy mi volt 20 éve, de ne legyenek csontvázak a szekrényben.
2022. jún. 9. 19:33
 25/27 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem jogom van tudni hogy a pasi eladható árunak látja-e a nőket.

(Ugyanígy fordítva, a pasinak is joga van tudni ha a nő előtte prosti vagy "sugar baby" volt.

Komoly kapcsolatban szerintem alapvető, hogy ismerjük egymás (valódi) értékrendjét és nem tartjuk taszítónak.

Nyilván ha csak kalandot keresel akkor nem muszáj.

2022. jún. 10. 09:04
 26/27 anonim ***** válasza:

Korrekt, csak akkor ne hazudj hanem légy őszinte és keressetek más párt.

2022. jún. 10. 09:05
 27/27 anonim ***** válasza:
78%

Az nem akar őszintén beszélni a múltjáról akinek titkolnivalója van. Lehet itt magyarázgatni, de ha nincs mit takargatnia akkor miért nem mondja el annak akivel egy párt alkot/együtt él? Egy csomó dolgot el lehet titkolni, csak akkor a másik azt sem tudja hogy kivel is van egy párkapcsolatban. Titkokon alapszik az egész kapcsolat. És ezek a dolgok idővel ki is szoktak derülni, ha nem előbb hát utóbb. És akkor állnak meglepetten a felek hogy miért ment tönkre a kapcsolat. Hát mert azt sem tudják hogy kivel vannak együtt.

Szóval akinek tiszta a lelkiismerete az nem titkol el semmit.

Az is becsülendő ha valakinek történt olyan a múltjában amit cikinek tart, de azt képes nyíltan és egyenesen felvállalni az új kapcsolatában. És a másik fél elfogadja őt ezen tények ismeretében. De ha mindenfélét eltitkol és arra akar egy kapcsolatot alapozni, az a kapcsolat általában nem szokott hosszú életű lenni.

2022. jún. 10. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!