Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Edzésen hogy keveredjek vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edzésen hogy keveredjek vele össze úgy,hogy legyen valami?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiu edzesen viszont nem tudom hogyan keveredjek vele ossze ott hogy legyen valami, ott nincs ido beszelgetni csak lemegy az edzes es annyit vagyunk ott nem beszelget senki senkivel. Elmegyunk, edzunk es megy mindenki a dolgara
2022. jún. 8. 21:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Felenknek tunik, nem tudom hogyan kene vele szandekosan "osszekeveredni" pl neki menni veletlenul :D de ennel valami jobb kene
2022. jún. 8. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Milyen edzés? Talajtorna? Kosárlabda?
2022. jún. 8. 21:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Box
2022. jún. 8. 21:59
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Üsd ki a fogát!
2022. jún. 8. 22:09
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Edzés végén menj oda hozzá, köszönj, mond hogy jó kemény volt a mai edzés is, nem lenne kedve veled meginni egy kólát?

Bumm, problem solved!

2022. jún. 8. 22:34
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem fogom elhivni kolazni. Neki kell kezdemenyeznie. En csak lokest akarom neki megadni
2022. jún. 8. 22:42
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
A bejárat előtt várd meg és szólítsd le.
2022. jún. 8. 22:42
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Értem én, akarsz valakit, de nem akarsz érte tenni mert sértené a büszkeséged. Akkor jó álmodozást, ha magától nem mozdult rád, te meg ilyen nyuszi vagy, akkor nem lesz semmi.
2022. jún. 8. 22:48
 9/13 anonim ***** válasza:
36%

Jarj inkabb bjj-re. Ott fexel a sracokon. Jobban adja magat a szitu. 😂😂

Egyebkent meg ora elott mi mindig a teremben oltoztunk egyutt fiuk lanyok boxon. Siman tudtam beszelgetni barkivel. KSI.

2022. jún. 9. 05:40
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Edzés után mond meg neki, hogy szeretnél gyakorolni valakivel ilye-olyan (megnevezett) gyakorlatot, lenne-e kedve hozzá veled?
2022. jún. 9. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!