Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjak neki egy második esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki egy második esélyt?

Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal, első randi volt, étterembe vitt el. Fizetéskor nem adott borravalót, pedig a lány aki kiszolgált minket nagyon kedves volt. Szerintem ez nagyon udvariatlan dolog, és emiatt nem szívesen randizom vele másodszor. Szerintetek adjak neki egy második esélyt vagy felejtős?
2022. jún. 8. 20:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te troll vagy, vagy nagyon furcsán vagy bekötve ...

Mekiben nem adunk borravalót.

Külföldön (kivéve Amerika meg az angolszász országok) se szokták, max ott néha ott lehet hagyni egy 1 euróst az asztalon, de nem néznek rád ferde szemmel, ha nem teszed.

Sőt, nemrég jártam megint otthon Magyarországon, akartam borravalót adni az étteremben, nem hagyták, mert a szervizdíj már benne van az árban eleve.

De Mekiben borravalót ? Atyauristen....

Mondjuk aki oda szervez randit, az sem százas, ezért simán offolnam, nem azért mert olcsójános, hanem mert ennyire fantáziátlan. Nem kell a drága étterem, ha nincs rá pénz, de akkor pl sokkal jobban örülnék, ha szervezne egy pikniket, és kosárból eszegetnénk kettesben a szendvicset valami szép helyen....

2022. jún. 9. 07:15
 22/23 anonim ***** válasza:
86%
Hú erről a kérdésről eszembe jutott egy sztori. Ismerkedtem pár éve egy sráccal. Mondta hogy Budapesten dolgozik étteremben. Gondoltam magamban milyen király munka. Kiderült később hogy a Mekiben dolgozott. 😂
2022. jún. 9. 07:30
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Mekiben ugyanúgy kiszolgálnak? Ez melyik Meki volt? Mert akkor oda fogok járni, nem azokba, ahol a pultnál sorba kell álljak és magam viszem a kaját tálcán az asztalhoz.
2022. jún. 9. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!