Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi tévő legyek, ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek, ezzel a randizásos dologgal?

Figyelt kérdés

Szóval, pontosan nem emlékszem, de kb április utolsó hetén egy pasi megkérdezte, hogy randiznék-e vele, amibe természetesen beleegyeztem. Következő héten meg is történt a randi, sütögettünk a kolli konyhában, este meg kimentünk a közös barátokkal kikapcsolódni a törzshelyünkre. Itt minden rendben volt. Azt követő héten is sütögettünk a randink alatt, a végére oda jött 2 ember a baráti társaságunkból beszélgetni. Elvoltunk, eddig rendben ment. Majd megbeszéltünk, hogy a következő héten sétálni megyünk, de ez nem jött össze, mert jött egy hívás otthonról, hogy baj van...ezt nem részletezném, 1 hétig kórházba járkált unk vizsgálatokra + 1 hét ápolás, stb. Tehát, 2 hétig otthon voltam. A legelején, amikor túrázni mentünk volna, akkor írt (hétfőn), hogy megyek-e, akkor elmondtam neki, hogy mi a helyzet és sajnálom, hogy így alakult, majd bepótoljuk...ő is sajnálja, első héten néha érdeklődött (na jó csak a hétvégén) ekkor még úgy véltem, hogy lehet ebből valami komolyabb. Majd az utána való héten, nem beszéltünk egyáltalán, ilyenkor már nagyon el voltam bizonytalanodva. Azon a héten, vasárnap rám ír egy közös barátunk, hogy akarok-e menni táborozni (hétfőtől péntekig), nem tudtam menni mert vizsgáim voltak.., másnap (hétfőn) irt a randi partnerem, hogy akarok-e menni táborozni, nos neki is elmondtam, hogy miért nem tudok menni. Azon a héten összehoztunk egy találkát, sétáltunk, beszélgettünk, 1x volt egy flört félesége kb 2 - 2,5 óra alatt, amúgy meg úgy beszélgettünk, mintha csak barátok lennénk és picit őszintén szólva néha olyan volt mintha csak azért mondott volna dolgokat az adott témával kapcsolatban, hogy "bevágódjon". Vissza felé, megkérdezte, hogy megfoghatja-e a kezemet. Túl korainak tartottam...szóval vissza jöttünk, elköszöntünk, másnap váltottunk 1-2 szót és ennyi volt. Azóta nem is beszéltünk, ez kb lassan 1 hete.

Nem érzek iránta semmi komolyabban, pedig tényleg próbálkoztam, amúgy nagyon rendes ember, de nem nagyon tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni.

Szerintetek mi lenne a megoldás?

2022. jún. 7. 13:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ez már elhalt
2022. jún. 7. 13:42
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk az egy tök jó megoldás lenne ha nem csak várnád a sült galambot és arra várakoznál, hogy Ő rád írjon, mert a leírásból nagyon ez jött le. Te nem keresed egyáltalán, szóval joggal érzi azt, hogy nem érdekel téged.

Akkor miért várod, hogy teperjen?

De az is egy jó megoldás, hogy ha te mondtad le a találkát akkor javasolsz másik időpontot.Azt írod, hogy a koleszban ,,randiztatok" tehát gondolom fiatalok vagytok. Pontosan ezért tudnod kéne, hogy manapság egyjogúság van. Igen, azokban a dolgokban is ami nem kényelmes és benne van a visszautasítás kockázata.

2022. jún. 7. 13:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe szerintem nem érdemes energiát fektetni. Bármilyen próbálkozás csak erőltetés lenne. Ha érdekelne, akkor nem tudna elbizonytalanítani semmi. Nem állna közétek semmilyen akadály. :) Egyszerűen működne.
2022. jún. 7. 13:51
 4/15 A kérdező kommentje:

#2 én beszéltem meg vele a sétát.

Gondolkodtam rajta, hogy írok neki de leginkább azért, nem írok rá, mert egyszerűen nem tudunk beszélgetni neten, mindig meghalt a beszélgetésünk 5 perc alatt.

2022. jún. 7. 13:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom, miért nem működik vele a beszélgetés neten, mással olyan könnyen, zökkenő mentesen beszélgetünk (szó szerint bárkivel el tudok beszélgetni neten is), olyanokkal is, akikkel szinte alig találkoztam, de vele, váltunk pár nagyon rövid mondatott és abba marad...
2022. jún. 7. 14:00
 6/15 anonim ***** válasza:
63%

Te beszélted meg igen. Aztán meg le is mondtad nem?

Észere kéne venned, hogy csak kifogásokat keresel, hogy miért ne neked kelljen lépned.

Nem kell neked ez a csávó csak sérti az egódat, hogy felkerültél a füstbe ment tervek nevű polcra.

2022. jún. 7. 14:00
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 nem mondtam le, megtörtént a séta.
2022. jún. 7. 14:03
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagyok benne biztos, de szerintem minden telefonnal lehet hívást is kezdeményezni, nem csak írkálni. Egy csomó félreértés elkerülhető lenne ha nem csak írásban lenne mindenki nagyon menő hanem esetleg szóban is kommunikálnának. Tudod ott van hangsúly meg kontextusba lehet helyezni a mondandót.
2022. jún. 7. 14:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Először, igen elmondtam, mert sürgősen haza kellett rohannom (majdnem elvesztettem egy családtagomat). Majd MEGBESZÉLTEM vele egy másik időpontot, ami megvalósult.
2022. jún. 7. 14:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Majd megbeszéltünk, hogy a következő héten sétálni megyünk, de ez nem jött össze, mert jött egy hívás otthonról, hogy baj van

Ezt írtad a kérdésben.

Bocsesz akkor nem értem.

2022. jún. 7. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!