Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet olyan nőt találni akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan nőt találni akit nem érdekel mi a munkád hanem az érdekli, hogy te ki vagy legbelül?

Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:

60

Ezzel nem azt akarod mondani, hogy olyasmi nem is lehetséges mert csak a munkahely számít meg anyagi helyzet meg az ambíció?

2022. jún. 7. 13:52
 62/64 A kérdező kommentje:

Oké, tehát a 60-as szerint nem létezhet szerelem egy tegyük fel intelligens raktáros (aki szándékosan kevesebb felelősséggel járó munkát választott a nyugisabb életvitel kedvéért) és egy intelligens orvosnő között mert nem passzolnak ambícióban!

Ez is azt igazolja amit feltettem, hogy más szempont nem is érdekli a nőket mint a munkahely, állás, anyagi helyzet, státusz.

Remélem pontot tehetünk a végére.

2022. jún. 7. 13:56
 63/64 anonim ***** válasza:
100%

Az én kommentemre válaszoltál, nekem pl. egy raktáros teljesen megfelel, ha tényleg intelligens és látszik rajta, hogy nem az a típus, aki másra nem volt jó, és aztán agresszív kismalac módjára morog azokra, akiknek jobb a munkájuk / több a fizetésük.

De azért lássuk be, a melósok nagy része nem az a típus, aki amúgy annyira ambiciózus, csak a munka-magánélet egyensúly miatt választott egy olyan munkát. Inkább az a típus jellemző, ami itt gyk-n folyamatosan felmerül kérdésként, hogy miért kell a nőknek méregdrága kólát venni a randin meg csicska hoppra miért nem cuppan rá a szép nő.

2022. jún. 7. 14:53
 64/64 harebell ***** válasza:
100%

#58 "az, hogy valaki ambíciózus, vagy hajlandó valamibe energiát befektetni, nem olyan dolog, hogy a szerelemben 1000%-on, a munkában meg lóf...t sem. Az egy alapvető személyiségjegy, hogy valaki hajtósabb"

Ez azért nem feltétlenül igaz, tágabb ismerősi körömből kiiundulva sem, de konkrétan rám sem. Én például karrier tekintetében nem vagyok ambíciózus, igyekszem normálisan és igényesen elvégezni a munkám, de nem hajtok, nem motivál a folytonos előrelépés stb. Tanulásba mindig a minimumot tettem bele, arra figyeltem, hogy azt elérjem, ami a továbbtanuláshoz vagy sikeres vizsgához stb kell, de ennyi - pedig amúgy imádok önszorgalomból tanulni, tudást szerezni. Viszont a párkapcsolatba, barátságba, családba igenis rengeteg energiát fektetek, a kommunikációba és együttműködésbe, ugyanúgy az önismeretbe és személyiségfejlődésbe is. Más dolgokba is, pl kerti munkák, háztartás, önkénteskedés, hobbijaim egy része.

De ennek ellentétét is ismerek, aki tanulásban és karrierépítésben vagy pl versenysportban maximálisan odateszi magát, emberi kapcsolataiba meg minimális energiabefektetésre se képes.

2022. jún. 7. 14:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!