Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha nem válaszol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem válaszol?

Figyelt kérdés
Már 1 napja írtam egy srácra egy találkozó pontosítása kapcsán. Előre meg volt beszélve, hogy szólok ha kiderül, hogy hogy leszek szabad, ezt írtam meg neki, meg hogy megfelelő-e neki is az időpont? De azóta sem válaszolt. Mondta, hogy elfoglalt lesz most a napokban, na de ennyire?

2022. jún. 6. 11:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
holnap írj neki, hogy úgy látod nem kíván időt fordítani rád, engedjük el a találkozást
2022. jún. 6. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Ne foglalkozz ezzel a pasival, fél perce sincs, hogy vissza írjon? Kamu. Egyébként megerősítem a többi válaszolót, valószínű más lányokkal is találkozgat, ha valakit komolyan érdekelsz nem tűnik el, ez meg ócska duma, hogy nagyon elfoglalt vagyok.
2022. jún. 6. 12:12
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

Logikusnak tűnik az előzőek válasza, de nem feltétlenül értek egyet vele. Hasonló helyzetben vagyok, akivel randizok/beszélek vidéki, így nagyon sokszor van olyan, hogy pl. mikor hazautazik akkor kevesebbet beszélünk, mert nyilván velük akar lenni, teljesen érthető. Velem is volt már sokszor, hogy egy nappal később válaszolt, mindig azért mert elfoglalt volt.

Az első randinkat pl. egy hónappal hamarabb megbeszéltük, hogy mindketten ráérjünk, viszont az az egy hónap alatt nem beszéltünk, megértettem, hogy az egy sűrű időszak volt az életében. A randi előtt egy fél nappal írt, hogy azért áll-e még a találka. Utána élőben nyilván teljesen más volt, onnan simán ment minden.

Amire ki akarok lyukadni, hogy szerintem no para. Ha nem érdekled, úgyis ki fog majd derülni, de szerintem tényleg lehet, hogy elfoglalt és majd válaszolni fog. Én is mindig parázok azon, hogy vajon miért nem válaszol, elrontottam-e valamit, de aztán mindig kiderül, hogy csak nem volt ideje.

2022. jún. 6. 13:47
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Parkolópályára vagy téve, amíg nem jelentkezik, addig más nőkkel találkozik. Ugye akkor kényes dolog írogatni neked, mert a másik nő is megkérdezheti hogy van -e valakije. Az ilyen szánalmas gyökerek titokban működnek és hazudnak mint a vízfolyás. Ez a legrosszabb forgatókönyv, de szinte mindennapos. Amikor szabad lesz és nincs senki kéznél, akkor majd előránt téged és azt csinál veled amit akar! Ha belemész! De ha ennyire naiv és idióta vagy, használtasd csak ki magad, vetesd magad hülyére, csendben őrlődjél. Semmi tartás nincs benned, mert valamiért megalkuszol a helyzettel. Te vagy az, akit át lehet verni, ki lehet használni! Egészségedre! Akinek nem kell a jó, annak kell a rossz!
2022. jún. 7. 07:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha kérdőre vonod, akkor is hazudni fog, te meg beveszed addig, amíg le nem bukik! Az hány hónap lesz? Egyszerűen arról van szó, hogy beválasztottál, nem tudsz mit tenni, kutyából nem lesz szalonna! De várjál rá nyugodtan! Van időd bőven, ha neked ez így jó!
2022. jún. 7. 07:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#13-as vagyok. Sikerült már valamit beszélnetek azóta?
2022. jún. 8. 15:33
 17/20 A kérdező kommentje:
#16: Igen, de csak miután rákérdeztem. Hétvégén elvileg találkozunk, de valahogy mégis olyan semmilyennek érzem az egészet sajnos. Meglátom, hogy hogyan sikerül a hétvégi találkozó, aztán annak függvényében döntök, hogy fektessek-e még energiát ebbe. Ha igen, akkor viszont türelmesebb leszek, mert ezt így biztos, hogy nem folytathatom ha azt akarom, hogy ne őröljön fel. Írok majd, hogy hogy sikerült :)
2022. jún. 8. 15:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a találkozó nem sokkal a megbeszélt időpont előtt le lesz mondva. Ne legyen igazam.
2022. jún. 8. 21:46
 19/20 A kérdező kommentje:
#18: Tényleg ne legyen igazad, de ha egészen őszinte akarok lenni, akkor nem lepődnék meg rajta.
2022. jún. 8. 21:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy ne reagáljon. Ha alap dolgokra nem reagál, akkor semmibe vesz és játszik veled.
2022. jún. 9. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!