Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha nem válaszol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem válaszol?

Figyelt kérdés
Már 1 napja írtam egy srácra egy találkozó pontosítása kapcsán. Előre meg volt beszélve, hogy szólok ha kiderül, hogy hogy leszek szabad, ezt írtam meg neki, meg hogy megfelelő-e neki is az időpont? De azóta sem válaszolt. Mondta, hogy elfoglalt lesz most a napokban, na de ennyire?

2022. jún. 6. 11:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Semmit, épp azon gondolkozik tényleg akar e talizni veled
2022. jún. 6. 11:37
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem üzengetni kéne, hanem megcsörgetni és élőszóban fél perc alatt megbeszélni.
2022. jún. 6. 11:38
 3/20 BohócKolbász ***** válasza:
13%

Várj egy kicsit. Ha nem válaszol akkor tiltsd le.

Kuka az ilyen. De ez kellett neked.

2022. jún. 6. 11:39
 4/20 anonim ***** válasza:
63%
Semmit nem tudsz tenni. Valószínűleg nem érdekled, nem arról van szó, hogy nem ér rá.
2022. jún. 6. 11:39
 5/20 anonim ***** válasza:
75%

Szia,

Szerintem olyan nincs hogy valaki ennyire elfoglalt legyen.

Főleg akkor nem ha megvan beszélve egy randi.

2022. jún. 6. 11:40
 6/20 A kérdező kommentje:

"De ez kellett neked."

Honnan tudtam volna, hogy ilyen?

Várok, de idegőrlő tud lenni ez a várakozás. Azért nem egy kisregényt kell írnia, hogy ekkora erőfeszítésbe teljen neki.

2022. jún. 6. 11:41
 7/20 A kérdező kommentje:
#5: Én is így gondolom, csak a személyes találkozókon meg mindig nagyon lelkes. Utána viszont lassan mindig alábbhagy az érdeklődése és nem tudom, hogy ennek mi kehet az oka.
2022. jún. 6. 11:42
 8/20 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy párhuzamosan mást is hülyít.
2022. jún. 6. 11:44
 9/20 anonim ***** válasza:
79%

Egyetértek a 8assal.

Én korábban 2szer jártam így, ugyan aznap válaszolt, de mindkét alkalommal kb. pár órával előtte mondta le a találkát.

Hidd el, semmit nem veszítesz azzal, ha nem találkoztok.

Egyszerűen komolyan vehetetlen az ilyen....

2022. jún. 6. 11:48
 10/20 anonim ***** válasza:
78%

Elképzelhető, hogy több vasat tart a tűzben és játszadozik, amíg lehet. Az ilyenek, mikor eltűnnek, általában mást fűznek és a többi "áldozat" parkolópályára van téve. Ha nem jön be az éppen aktuálisan fűzött személy, akkor vissza lehet nyúlni a másikért.

Nem hiszem el, hogy valakinek fél perce nincs megnézni az üzenetet és válaszolni. Ez hülye duma.

2022. jún. 6. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!