Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak miért nem ismerik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem ismerik el,hogy egy jó testtel meg jó szopàssal meg lehet őket fogni egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 10:47
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Egy jo szex es egy jo testu no igen, el tudja ferditeni a valosagot. Nekem is volt olyan, nem is egyszer, hogy az idealomhoz rendkivul kozel allo no es a vele valo szex olyan erzeseket valtott ki, hogy barmit el tudnek vele kepzelni. Ezt hivjak az egyik vigjatekban punci vagy futyitransznak. Idovel az ember ezeket egybol felismeri, a komolyabb ferfi-noi kapcsolatnak ez csak toredeke. 20-on evesen nem mindig vettem eszre.
2022. jún. 12. 09:08
 52/53 anonim ***** válasza:

#43 Azert a ferfi sem ilyen egyszeruen mukodik, hogy a dorzsoles es a szuk punci az etalon. Az ingernek nem csak fokozatai vannak, hanem minosege is. Tovabba a ferfi vizualis.

En imadom a nok szajat. Egy szamomra vonzo noi arc es a no szaja vizualisan erosebb szexualis tartalmu, mint a vagina latvanya. A szajaval a no valoban nem tud olyan eros ingert kivaltani a peniszen, mint vaginaval vagy kezzel, de. Ha tudom es latom, hogy finoman, a nyelvevel, ajkaival hozzam er, latom rajta hogy o is elvezi, az legalabb annyira izgato, mint pl. misszionariusban a behatolas. Ha a no jol is csinalja, ugymond magaenak erzi a peniszt, tudja es tudni akarja hol vannak azok a pontok es azokat hogy a legjobb ingerelni, az izgalmi allapot mely fazisaiban mi az ami jo, mikor kell az inger minoseget vagy sebesseget valtoztatni (szemkontaktus, a penisz rezzenesei, illetve szavak alapjan), akkor erunk el ahhoz a fajta oralis szexhez, amit a kerdezo jo szopasnak hiv.

Van olyan, mikor a no arca es szaja nagyon kivanatos, nagyon lelkesen dolgozik, es meg sem erek odgazmus kozelebe sem 20 perc ingerles utan utan. Es van az, mikor az effektiv oralis munka a peniszen, az elobbi esethez kepest toredeke, epp hogy hozza, hozza er, de annyira jo helyen, jo idoben, jo intenzitassal, hogy 2 perc alatt elmegyek.

Ezert fontos a jo szopas a ferfiaknak. Persze kivetelek itt is vannak, nejem is van olyan haverom aki nem szereti.

2022. jún. 12. 09:21
 53/53 anonim ***** válasza:
Nejem... nekem is van olyan haverom aki nem szereti. 😄
2022. jún. 12. 09:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!