Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen élményetek volt már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen élményetek volt már?

Figyelt kérdés
Álmodozol valakiről. Egy konkrét személyről. Annyira tetszik, hogy mikor meglátod félrever a szíved. Aztán ez az érzés viszonzásra lel benne, megismeritek egymást...de megismerve őt rájössz hogy egy olyan szinten ellenszenves, visszataszító tulajdonságokkal bíró ember amit még a tökéletes külseje sem írhat felül és totál kiábrándulsz.
2022. jún. 5. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Igen, volt ilyen. A külső csak egy adottság, ha nem párosul hozzá értelmes, jóindulatú és egészséges lelkület, akkor megette a fene.
2022. jún. 5. 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Jártam már így én is. Külsőre nagyon szép és csinos volt, de nagyon félrenevelhették gyerekkorában, mert egy totál szétszórt, lusta és igénytelen nő bontakozott ki belőle, természetesen égig érő önbizalommal.
2022. jún. 5. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Álmodoztál egy csajról, majd lekoptatott és most durcizol? :D
2022. jún. 5. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Fordítva is volt.
2022. jún. 5. 21:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Majdnem beleszerettem, de ahogy elkezdtünk többet beszélgetni, egyre jobban taszított. Nehezen bírta a stresszhelyzeteket, a szexben szélsőséges perverz dolgokra vágyott, amire csak utalgatott, közben olyan elvárásai voltak a szexben, ami miatt elment a kedvem kipróbálni vele. De nem csak a szex, az egész személyisége irritált. Álompasi volt külsőre, magas, jóképű, intelligens. De egyedül van 40 felett is, barátnője se nagyon volt az elmúlt 15 évben. Valószínű túl magának való életet él, a szakma se szerencsès, amit választott, mert megélni nem lehet belőle, kitörési pont nincsen.
2022. jún. 5. 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Nekem kell a belső is, hogy úgy igazán tetsszen egy nő. Ha csak jó csaj de egy liba, az csak egy felületesebb érzést ad.
2022. jún. 5. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem
2022. jún. 5. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Ó, de hányszor...
2022. jún. 5. 22:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Igazából minden egyes alkalommal ezzel szembesülök egeszen fiatal korom óta.

Szóval a párkapcsolat hosszabb távon azt jelenti, hogy együtt vagyok valakivel akit úgy ahogy el tudok viselni. Ez már kb a szerelem hogy nem zavar hogy jelen van tartósan. Annak ellenére, hogy egyáltalàn nem olyan mint amit alapból elképzeltem és elvártam volna.

Aztán idővel ez ki tud jönni tök jól, mert megmutatja ugyanazt egészen más szàmomra ismeretlen szemszögből ami pozitív...és van az általad írt verzió, ami a mèly csalódáson és a szánalmon kívül más érzelmet nem vàlt ki.

2022. jún. 6. 00:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem.volt ilyenem, de ez tényleg egy alap sztori. Erről szólnak végül is a randik és az ismerkedés. Meg kell tudni, hogy összeilletek-e. Most egy nagy nem lett a válasz, de majd találsz olyat is, akivel egy nagy igen lesz a válasz 😉
2022. jún. 6. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!