Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mi a baj? Más is van így ezzel?
Nem vagyok jóképü, de azért nem is annyira ronda. Az átlagos alatt valamivel. Nem vagyok kigyúrt. Nincs beszédhibám, néha mondok nagyokat, és vannak is barátaim. Miért nem tudok rendesen csajozósan beszélni lányokkal, miért stresszelek, miért nem tudok velük beszélni, és miért néz le sok menőcsávó? Ennyire béna lennék? Remélem most összejön majd valami valakivel aki szerintem hasonló mint én, nem jár bulizni, átlagos, de ugyanakkor szép lány, mégse az akihet elöször mennél oda a bulikba...Mit gondoltok mivel tudnék lazítani, hogy tudok feloldodni, hogy lehetnék egy olyan menőcsávó akikhez rohangálnak a csajok....vagy csak hogy tudom magamba bolondítani azt a lányt...?
18/f

azt mondtad ez a lány olyan mint te.
hát akkor csak képzeld el, te minek örülnél ha oda mennének hozzád és beszélgetni kezdenének veled? hasonlóak vagytok, ebben sem lesz gáz.
am meg semmi különös, nézd elmondom a szisztémát. a menő srácok úgy mennek oda egy csajhoz hogy jó a segge jó a melle, oda megyek szexin nézek rá feszítek egyet és a csaj már szopik is. és ezt várják a menő csajok is.
ellentétben a normális lány azt várja hogy oda menjen hozzá egy kedves fiú, aki beszélgetni akar vele, jót nevetni együtt tölteni egy kis időt. nem azt hogy megdugják, minden féle dumával ledöntsék a lábáról.
ennyi, nem kell menő srácnak lenned.
sok sikert
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!