Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul éreztem magam, hogy egy pasi mindent fizetett a
randin? Ti hogy vélekedtek erről?
Luxusétterem. tudtok élni
2022. jún. 5. 13:07
Ő erősödött, nem értem miért kellene szarul érezni magad. Ő vállalta, hogy akkor is ennyit elver rád, ha semmi sem lesz. Ha neki így jó, hagyd rá. Cserébe remélem tudja, hogy semmit sem várhat, max remélhet, mint bárki, mert egy vacsora senkit sem tesz az adósává, főleg hogy fel lett ajánlva a felezés.
2022. jún. 5. 13:17
úgy tűnik ő a vagyonát tartja fő erényének, vagy legalábbis ez által kíván elkápráztatni
igazad van, számomara is kellemetlen lenne ez a helyzet. Úgy gondolom, hogy a randit mindkettőnk szeretné, két egyenlő ember találkozása; ha az egyik fél fizet mindent, akkor ez borul.
2022. jún. 5. 13:20
Nálunk a kezdetek óta folyamatosan ragaszkodott hozzá a párom, hogy mindent ő fizessen. Ugyanígy voltam, mint te, egyszerűen rosszul éreztem magam, hogy semmibe nem enged anyagilag beleszállnom. Igaz, mi nem luxuséttermekbe jártunk, de azért így is sok pénzt költött rám. Legalább két évnek el kellett telnie, mire néha-néha engedte, hogy valamennyi pénzt adjak a közös programokba, mert látta rajtam, hogy én tényleg szarul érzem magam emiatt. Már hét éve együtt vagyunk és időnként még mindig van ilyen érzésem, de már megismertem őt annyira, hogy tudom, miket szeret és időnként meglepem valamivel. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de mégis jobb érzés a lelkemnek, hogy viszonozhatom azt, amit tőle kapok.
2022. jún. 5. 13:23
Ha mindenáron ezzel akár jampizni ne érezd magad rosszul,ez az ő döntése egyedül.
2022. jún. 5. 14:27
Huh, kemény. Az én személyes véleményem az, hogy meg kellene vele értetni, hogy vegyen visszább, mert ez már szinte tolakodásnak hat. ÉS SZVSZ saját magáért csinálja nem érted.
2022. jún. 5. 21:05
Nálam ez ott érne véget hogy az első randin taxit akarna küldeni akit ő fizet. Majd én eldöntöm hogy érkezem a randi helyszínére. Aki ezt hagyja, az már elveszett. De a továbbiak, hogy kifizetett valami kiállítást meg luxuséttermet, végképp kellemetlen, de aki már hagyta hogy más által fizetett taxival vigyék, annak ez már teljesen mindegy. Neki már a pénzt is a kezébe lehet nyomni mindezek után a hazavitelre.
Amúgy kamu trollkérdésnek gondolom ezt az egészet. Túl buta picsogás.
2022. jún. 5. 21:17
Első randi előtt nem adom meg a címem senkinek, itt vesztett.
Egyébként én első két randin minden további nélkül élvrzem és jónak tartom ha a srác fizet. Harmadikon felajánlom.
2022. jún. 6. 16:33
8: ez ilyen algoritmus nálad? Vagy vizsga? Ha az első kettőn jól teljesít, akkor tovább léphet...:DDDD
2022. jún. 6. 18:56
Kapcsolódó kérdések: