Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből tudom meg, hogy tetszem egy férfinek vagy csak nézelődik?
Mindenki nézelődik.
Én nem értem. Amikor én voltam kisiskolás, pontosan tudtam, hogy tetszem-e a Józsikának, mert a sorban mindig a párom akart lenni, nekem adta az eper felét.
3-as +
A gimiben meg egyértelműen kerestük egymás társaságát, beszélgettünk, kirándulásokat szerveztünk.
Az egyetemen megszólítottuk egymást, minden szorongás nélkül, teljesen természetes volt.
Mi történt a mai generációkkal, hogy nem fejlődött ki a metakommunikációs képességük?
Meg hogy alig ismernek meg valakit virtuálisan, de azonnal függővé válnak, és ha nem kapnak azonnal, vagy egy órán belül az ostoba, érdektelen, töltelék csacsogásukra, már pánikolnak, meg kiírják a gyk-oldalra.
Mi a frász folyik?!
igen ahogy írják más világ...mindenki nézelődik...
De ami már nem is tudom, hogy szánalmas vagy vicces vagy már lassan természetes....hogy meglátnak valakit élőben és megpróbálják neten megkeresni és ott ráírni ott megszólítani...
annyi előnye van a netnek, hogy ha nem korlátozott talán látod, hogy van e barátja az illetőnek....
De amúgy igen sokszor meg sem születik addig egy gyerek míg az fel nem kerül a netre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!