Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők felszínességét hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők felszínességét hogyan lehetne kordában tartani?

Figyelt kérdés

Például Tinderen egy átlag nő csak a férfiak 1%-át húzza jobbra és így 50% match arányuk van, ami nyilván azt jelenti, hogy egy átlag férfi match aránya 1% alatt van.

Ezen hogyan lehetne változatni mert elég kegyetlen?

2022. jún. 4. 17:54
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
95%

1. Alapvetően mindenki szexuális vonzalom alapján "sodródik" az elején, az alapján figyel fel a másikra, aztán passzoló személyiség esetén fejlődik szerelemmé, kapcsolattá.

2. Soha nem tapasztaltam, hogy a férfiak jobban "lelki lények" lennének nálam.

3. Hetero nők a férfiakhoz vonzódnak, szóval a férfiak szépek nekünk. A nők külseje hidegen hagy, max. megnézem, és magamhoz hasonlítgatom, de mindig is a férfiakért voltam oda, már kislányként is a kisfiúkat nézegettem.

Számomra szép egy hosszú, szálkás, szőrös férfiláb, a kis fokhagymagerezd férfisegg, a borosta, a széles váll keskeny csípővel, stb., minden, ami ellentétes a nőiességgel.

Arcvonások szépsége tekintetében pedig nincs különbség a 2 nem között, mivel alapvetően ugyanaz a genetika (ugyanarról a fajról beszélünk, baszki :D) Csomó férfi hasonlít az anyukájára, csomó lány meg az apukájára, és főleg a másodlagos nemi jellegek teszik férfiassá vagy nőiessé.

2022. jún. 4. 21:17
 42/53 anonim ***** válasza:
96%
Én továbbra is úgy érzem fényesre szoptok ezzel a 20%os aránnyal. De ne feledjétek ez a nők felé is azt üzeni, jól választanak, hiszen kivételes a férfi, és igen ritka ezek szerint. Ennyi hasznotok van incelként, segget nyaltok a többi férfinek és legyezitek az egónkat, még ha nem is szándékos, de egyenes az üzenet.
2022. jún. 4. 21:36
 43/53 A kérdező kommentje:

3

“3. Hetero nők a férfiakhoz vonzódnak, szóval a férfiak szépek nekünk. A nők külseje hidegen hagy, max. megnézem, és magamhoz hasonlítgatom, de mindig is a férfiakért voltam oda, már kislányként is a kisfiúkat nézegettem.“

Te nem a férfiakért voltál oda hanem egy-két menő csávóért.

A férfi szereti a nőt.

A nő nem szereti a férfit.

A nő néhány férfit szeret.

2022. jún. 4. 21:58
 44/53 A kérdező kommentje:

40

A bántalmazásról annyit, hogy messze több Chad bántalmaz nőket mint incel. És sokkal több Chad nőgyilkos is van mint incel.

Ennyit a tökéletes pasijaitokról.

2022. jún. 4. 22:03
 45/53 anonim ***** válasza:
96%

#44 nagy truváj hogy ti azért nem vertek és öltök meg nőket mert nincs rá lehetőségetek. Illetve van, néhány utcai tömeggyilkosság már van a számlátokon, és itt nyíltan istenítitek azokat az elmebetegeket. (Mindemellett nem félünk, 99,9%-otok csak a gyerekszobátokból acsarogtok.)

Egyébként a chadek bántalmazásairól annyit, hogy nem láttam még a Riasztásban vagy a Kékfényben chad nőverőt vagy gyerekgyilkost, csak lepusztult, ócska alakokat.

2022. jún. 4. 22:10
 46/53 anonim ***** válasza:
0%

Ez igaz, jellemzően pont a jóképűek nem tudják elfogadni a nemet egy nőtől ráadásul egy ronda általáan nem is jut el odáig, hogy nemet mondjanak neki mert hozzá se mer szólni a nőkhöz... Tipikus példa USA és az iskolai focicsapat aktuális "sztárja". Nem egy keveredett már bajba nemi erőszak miatt vagy épp felcsinálta valamelyik Stacy-t aztán az iskola meg a családok asszisztálnak az ügy eltussolásába (mert ez ugye mindenkinek szégyen)... Linkeket most nem túrok elő, amerikai fórumokon szokott beszédtéma lenni az ilyen (reddit...). Vagy pár éve nagyon futtatták a date rape nevű jelenséget (randizó pár bepiál aztán utána szex, másnap meg nő kitalálja ő mégse egyezett ebbe bele), az se rondával/incellel történik, mert azzal el se mennek randira a nők. Ugye.

2022. jún. 4. 22:13
 47/53 anonim ***** válasza:
17%

Na jó, látom próbálsz okoskodni nőként, kedvedért egyet itt hagyok neked.

[link]

2022. jún. 4. 22:17
 48/53 A kérdező kommentje:

45

Nőt összeverni szerintem simán volna lehetőség ha az embernek van erre hajlama, nem kell ahhoz előbb a bugyiba jutni :D Miféle primitív gondolkodás ez? Szerinted tehát a nő veréshez való "jogot" is ki kell érdemelni? Esküszöm ti tényleg megérdemlitek a sorsotok mert házhoz mentek a pofonért!

2022. jún. 4. 22:22
 49/53 anonim ***** válasza:
96%

#48 taps taps 🤦 Szövegértelmezés egyes alá 😅

Ennyi ésszel szabadlábon, nem semmi.

Amúgy köszönöm, tényleg megérdemlem a (jó)sorsom 😘 Ahogy te is a tiédet amiben vergődsz.

2022. jún. 4. 22:27
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

"Te nem a férfiakért voltál oda hanem egy-két menő csávóért."

Nem "menő csávóért", de nyilván olyanokért, akik tetszettek.

A férfiak is olyan nőkért vannak oda, akik tetszenek nekik.

"A férfi szereti a nőt.

A nő nem szereti a férfit."

Aki ilyet leír, az alapból pszichiátriai eset.

"A bántalmazásról annyit, hogy messze több Chad bántalmaz nőket mint incel. És sokkal több Chad nőgyilkos is van mint incel."

Ez maximum akkor igaz, ha neked MINDEN olyan férfi "Chad", aki nem incel. Akkor is csak azért, mert jóval több olyan férfi van, aki nem incel, mint olyan, aki az.

Arányosítva viszont lehet, hogy számotokra kínos eredmény jönne ki.

"Ennyit a tökéletes pasijaitokról."

Engem soha nem bántott a jelenlegi párom a lassan 10 év alatt.

"Ez igaz, jellemzően pont a jóképűek nem tudják elfogadni a nemet egy nőtől "

MINDEN jóképű elfogadta tőlem a nemet eddigi életem során.

Egyetlen egy ember nem fogadta el, ő megerőszakolt. Ő az exem, aki minden volt, csak nem jóképű. 100x írtam már le a történetet csak itt az oldalon, szóval már én unom, főleg azért, mert a fajtátok soha nem fogja felfogni.

A nemi erőszak viszont nem külsőtől, hanem neveltetéstől és személyiségtől függ. Semmilyen olyan tendencia nincs, ami a ronda incelek mellett szólna.

Emberismeret és elővigyázatosság, ezekre van szükség.

Az, hogy engem pont egy lelkileg sérült, ronda csávó bántott, nem jelenti azt, hogy a rondák veszélyesebbek lennének, én ilyet nem állítok. De amit ti állítotok, az sem igaz. Az igazság az, hogy bármilyen külsejű ember lehet erőszakos, bántalmazó, hűtlen, bunkó, stb.

2022. jún. 4. 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!