Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők felszínességét hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők felszínességét hogyan lehetne kordában tartani?

Figyelt kérdés

Például Tinderen egy átlag nő csak a férfiak 1%-át húzza jobbra és így 50% match arányuk van, ami nyilván azt jelenti, hogy egy átlag férfi match aránya 1% alatt van.

Ezen hogyan lehetne változatni mert elég kegyetlen?

2022. jún. 4. 17:54
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
91%

a nők átgondolják és azt húzzák jobbra, akikhez tudnának szexuálisan is vonzódni

ehhez képest a férfiak minden nőt kivétel nélkül jobbra húznk és fszt méregetnek hogy kinek mennyi a találat. nekik mindegy, csak legyen szex. aztána matchek közül válogatnak, miközben a nők már a válogatással elvégezték a munka oroszlánrészét. de mutass nekem egy pasit is aki az összes matchére ráír/válaszol. nem tudsz. uyganolyan felszínesek, csak utólag

2022. jún. 4. 19:19
 22/53 anonim ***** válasza:
89%
Dupla annyi férfi keres nőt online appon, ráadásul mindenkire kivétel nélkül ráír és próbálkozik. A helyzet úgy változhat, ha a jövőben másképp viselkednek a férfiak és kevesebb férfi, avagy sokkal több nő használ online társkeresőt. Neked is sokkal nagyobb sikered lenne ha férfit keresnél.
2022. jún. 4. 19:21
 23/53 anonim ***** válasza:
89%
Imádom ezeket a feltételezéseket 😂 két mondat után mindent tudtok rólam. Sose csaltam és vagy aláztam senkit. Nem voltak csúnyák, de nem az én eseteim voltak. De kvara nem ez a lényeg, hanem hogyha a Tinder nem jött be, meglehet ám próbálni odakint is, de felőlem továbbra is kiélhetitek itt a frusztrációtokat, nem velem csesztek ki
2022. jún. 4. 19:25
 24/53 anonim ***** válasza:
91%

"mondjuk megöregszel, vagy elveszíted a jelenlegi állásod, ne adj isten nem érsz rá annyit sportolni"

Ezzel mondjuk jól szemléteted a saját értékrendszered. Ezt akarod izzadságszagúan ráerőszakolni mindenkire. Gondolom minden öreg vagy mozgásszegény életmódú pasi egyedül van. Nyilván. Ja, hogy a magyarok igen nagy hányada el van hízva? Aztán mégis van családjuk. Az hogy benned fiatalon sincs semmi érték másban lehet öregségére.

2022. jún. 4. 19:28
 25/53 anonim ***** válasza:
14%

"Tinder nem jött be, meglehet ám próbálni odakint is"

Mert nők valamiért Tinderen csak külső alapján válogatnak máshol meg nem? Miért hazudtolják meg magukat akkor csak Tinderen? Fura. De ha te mondod biztos így van...

2022. jún. 4. 19:30
 26/53 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem meghazudtolás, de Tinderen a kinézet alapján válogat az ember ebben semmi titok nincsen. Nem fogom tudni a másik személyiséget, kisugárzását, energiáit képek által ezért én pl nem is használom.

Persze fontos a külső, de ábrándultam már ki “jó csávóból” mert belsőre nem passzoltunk és zúgtam már bele “nem jó csávóba”, mert úgy eltudtam vele beszélgetni mint azóta se senkivel. Ezek tinderen nem derülnek ki.

2022. jún. 4. 19:34
 27/53 A kérdező kommentje:

Nézz ki jobban.”

:))))

2022: Egy Chad tanácsadása!

2022. jún. 4. 19:37
 28/53 anonim ***** válasza:
25%

Csajozási tippek kezdőknek:

1. ne legyél ronda

2. ∅

3. ∅

2022. jún. 4. 19:41
 29/53 anonim ***** válasza:
91%
Pasizási tippek: ne legyél ronda, mert nem áll fel a péló. Meglepő egyezés mi?
2022. jún. 4. 19:45
 30/53 anonim ***** válasza:
91%
Hát az enyémet maximum úgy hogy megvakítanak, megsüketítenek és végszükség esetén lobotómiát is végeznek rajtam 😂 Nem kellenek a minden szempontból selejtek és ez soha nem fog megváltozni.
2022. jún. 4. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!