Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így elérhetem, hogy a lány lépjen?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy lány, csak nem merem megszólítani. De amikor suliba megyünk mindig bámulom a buszon és azthiszem a héten sikerült is szemeznünk egymással, csak én zavarbajöttem és elfordultam. :S Szerintetek ha mindig szemezek vele elérhetem, hogy ő szólítson meg engem?2010. szept. 18. 22:11
1/10 anonim válasza:
istenem annyira szánalmas vagy...menj oda hozzá és beszélgessetek, mitől kell ennyire megijedni?o.O ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön
2/10 anonim válasza:
nekem van egy fiú, aki folyton néz, és néha szemezek vele, de soha nem jött oda hozzám.. ne kövesd el az ő hibáját, menj oda a lányhoz, szólítsd meg! egyébként hány éves vagy?
3/10 Funktasztikus válasza:
akkora hülye vagy már bocs.. ha a feleségedre is igy fogsz várni akk...még 80 évesen se leszel nagyapa:D annyira hülye szabály van 1-2 embernél...."höh hogy jöhetnék be neki mert én idióta azt várom hogy leszolitson"..gondolkozz!!
4/10 A kérdező kommentje:
Én leszólítanám, ha tudnám, hogy nem fogok beégni. De félek nagyon, hogy beégek. Hogy én leszólítom ő pedig majd bunkón elküld és akkor még a többiek is megtudják és akkor én leszek a téma majd meg minden. :S Ezt nem szeretném.
2010. szept. 18. 22:21
5/10 Funktasztikus válasza:
öcsém iylen nincs..:D Minek kockáztatni ha ugy is beégsz alapon vagy ember aki mer az nyer!! gondolom hallottál már erröl
6/10 Funktasztikus válasza:
igen és kb meddig leszel 2 napig?? azta de sok idöö
8/10 anonim válasza:
Szerintem verd ki a faszod minden nap, mikozben a lanyra gondolsz. Ez majdnem olyan, mintha vele szexelnel. Es ha majdnem olyan, akkor miert zavarna, hogy nem vele szexelsz. Meg vegyel magadnak valami plussallatot. Nevezd ki "annak a lanynak", es olelgesd, csokolgasd, vidd el randizni, moziba, stb. Ez majdnem olyan, mintha a baratnoddel randiznal. Es ha majdnem olyan, akkor nincs semmi kulonbseg. Aztan mutasd is be a szuleidnek, hogy ismerjek meg a "baratnod". Ez mar madjnem olyan, mintha komoly kapcsolatod lenne. Es ha majdnem olyan, akkor mit szamit az a csoppnyi aprpsag, hogy is a budos eletben nem lesz csajod!?
9/10 Funktasztikus válasza:
nah XD jack ezzel a komenteddel megfogtál:Djóóó mega pluszz
10/10 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok,csak a dolog másik oldalán,úgyh tudom milyen érzés lehet szegény csajnak :D.A legtöbb normális lány ugyanis tartja magát a "lányok ne nyomuljanak mert az gáz" elvhez.NEKED kell lépned.
Szedd össze magad és bezsélgess vele.Nem olyan nagy kunszt.
Vagy szenvedj egész életedben.
Én szurkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!