Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy az első néhány randin úgy nézett ki, hogy mindenben passzoltok egymáshoz (mindkét fél így érezte), utána viszont mégsem alakult párkapcsolat a dologból? Ha igen, mi lehetett az oka?
Én sokszor voltam így. 3-4 randi és 5. szörre már elmúlt a vágy hogy rohanjak hozzá. Tudomásul kell venni, hogy van ilyen. Nem kell rajta agyalni, tovább kell lépni. Ma amúgy is divat mindent kielemezni, meg mit kéne tenni, hogy....
Pont semmit. Majd eljön az a valaki, akivel nem filózol-gondolkodsz, hogy ez vagy az hogy éri meg nekem. Csak azt veszed észre, hogy eltelt x év és de jó.
Na az lesz a tutti.
Első randin csak a legjobb oldalát mutatja mindenki, sok ráadásulhazudik is. A találkozásokkal egyre jobban megismered, és kiderülhet több dolog, amik miatt jobb inkább külön. Vagy egy nagy. Ilyenekre gondolok, hogy drogozik, nős, agresszív, kihasznál... Kuka azonnal.
Amúgy meg sok kapcsolat ér véget évekkel később. Úgy, hogy x évig úgy tűnik, minden klappol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!